Lašišos kapotinis lengvai ir greitai kaip restorane (Receptas)

Kartais taip norisi vakarienės lyg restorane, bet iš namų eiti tingisi. Tokioms dienoms Alfas turi sprendimą: atidarykite restoraną namuose ir pasiruoškite sau lašišos kapotinį.

lašišos kapotinis, receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


Lašišos kapotiniam pagaminti reikia:

  • 1 baltojo ridiko

  • 1 ridikėlio

  • 20 ml SUSLAVIČIUS padažo salotoms „Su alyvuogių aliejumi ir citrinomis“

  • 150 g lašišos filė

  • 1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo

  • Šlakelio mangų padažo

  • ½ mėlynojo svogūno

  • Žiupsnelio paskrudintų sezamų sėklų

  • ½ šaukštelio DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • ½ šaukšto KIKKOMAN padažo „Ponzu“

  • 1 aitriosios paprikos

  • 2–3 riekelių TOSTE skrudinimo duonos „Spelta“

  • 2–3 šakelių petražolių

1. Baltąjį ridiką skustuku sutarkuokite juostelėmis, ridiką supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite į pasirinktą dubenį ir užpilkite SUSLAVIČIAUS padažu salotoms „Su alyvuogių aliejumi ir citrinomis“ ir gerai išmaišykite.

2. Lašišos filė smulkiai sukapokite ir sudėkite į pasirinktą dubenį, pagardinkite KIKKOMAN sojų padažu, mangų padažu, susmulkintu mėlynuoju svogūnu, sezamų sėklomis, DANSUKKER auksaspalviu sirupu, KIKKOMAN padažu „Ponzu“, smulkinta aitriają paprika ir labai gerai išmaišykite. Leiskite pastovėti apie 10 min.

3. TOSTE skrudinimo duonoje „Spelta“ išspauskite apvalius žiedus ir apskrudinkite sausoje ZYLE keptuvėje iš abiejų pusių.

4. Ant pirmos apskrudintos duonelės dėkite lašišos tartarą, antrą duonelės riekelę, vėl tartarą ir ant viršaus uždėkite marinuotus ridikėlius ir pagardinkite šviežiais petražolių lapeliais.


Skanaus!