Lengvas, gaivus ir iškilmingas patiekalas ypatingai vakarienei ar šventei. Pasimėgaukite ne tik lašišos kapotinio deriniu su avokadu, bet ir šio patiekalo gamybos procesu su ZYLE.
Lašišos kapotiniui paruošti reikia:
100 g lašišos filė
10 g svogūnų laiškų
½ mėlynojo svogūno
1 citrinos
1 šaukšto kaparėlių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 avokado
Ant ZYLE pjaustymo lentelės supjaustykite lašišos filė smulkiais kubeliais, svogūnų laiškus ir svogūną susmulkinkite.
Viską sudėkite į dubenį, įtarkuokite citrinos žievelės ir įspauskite sulčių, dėkite kaparėlius, alyvuogių aliejų, pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Tartarą dėkite į lėkštę, avokadą supjaustykite griežinėliais ir uždėkite ant tartaro.
Video receptas:
Skanaus!