Lašišos kapotinis su avokadu (Receptas)

Lengvas, gaivus ir iškilmingas patiekalas ypatingai vakarienei ar šventei. Pasimėgaukite ne tik lašišos kapotinio deriniu su avokadu, bet ir šio patiekalo gamybos procesu su ZYLE.


VMG nuotr.


Lašišos kapotiniui paruošti reikia:

  • 100 g lašišos filė

  • 10 g svogūnų laiškų

  • ½ mėlynojo svogūno

  • 1 citrinos

  • 1 šaukšto kaparėlių

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus

  • 1 avokado

  1. Ant ZYLE pjaustymo lentelės supjaustykite lašišos filė smulkiais kubeliais, svogūnų laiškus ir svogūną susmulkinkite.

  2. Viską sudėkite į dubenį, įtarkuokite citrinos žievelės ir įspauskite sulčių, dėkite kaparėlius, alyvuogių aliejų, pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite.

  3. Tartarą dėkite į lėkštę, avokadą supjaustykite griežinėliais ir uždėkite ant tartaro.


Video receptas:


Skanaus!