Vis daugiau ragautojų jau yra pamėgę jautienos ar žuvies karpačą, tačiau jeigu esate vegetaras ar tiesiog norisi pailsėti nuo mėsos, bet patirti gurmanišką palaimą, kviečiame ragauti pievagrybių karpačą, gardintą lengvai pagaminami gardžiu padažu, kietojo sūrio drožlėmis ir patiektą su baltos duonos skrebučius.
Pievagrybius vienodais plonais griežinėliais greitai ir lengvai supjaustysite su ZYLE pjaustykle.
2 asm.
Gaminimo laikas: 10 min.
Pievagrybių karpačui paruošti reikia:
3 saujų rudųjų pievagrybių
1 saujos česnakų laiškų
1 šaukšto Vorčesterio padažo
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
30 g kietojo sūrio
Keleto riekelių skrudintos šviesios duonos
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1. Grybus supjaustykite plonomis riekelėmis su ZYLE daržovių pjaustykle.
2. Česnakų laiškus susmulkinkite ir sumaišykite su Vorčesterio padažu bei alyvuogių
aliejumi.
3. Pjaustytus grybus išdėliokite lėkštėje, tarkuokite kietojo sūrio, apšlakstykite padažu,
berkite druskos ir šviežiai grūstų pipirų.
4. Patiekite su skrudinta šviesia duona.
Video receptas:
Skanaus.