top of page

Pievagrybių karpačas (Receptas)

Vis daugiau ragautojų jau yra pamėgę jautienos ar žuvies karpačą, tačiau jeigu esate vegetaras ar tiesiog norisi pailsėti nuo mėsos, bet patirti gurmanišką palaimą, kviečiame ragauti pievagrybių karpačą, gardintą lengvai pagaminami gardžiu padažu, kietojo sūrio drožlėmis ir patiektą su baltos duonos skrebučius.

Pievagrybius vienodais plonais griežinėliais greitai ir lengvai supjaustysite su ZYLE pjaustykle.


pievagrybių karpačas_receptas_rudieji pievagrybiai_užkandis_patiekalai iš pievagrybių
VMG nuotr.

2 asm.

Gaminimo laikas: 10 min.

 

Pievagrybių karpačui paruošti reikia:

  • 3 saujų rudųjų pievagrybių

  • 1 saujos česnakų laiškų

  • 1 šaukšto Vorčesterio padažo

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 30 g kietojo sūrio

  • Keleto riekelių skrudintos šviesios duonos

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

1. Grybus supjaustykite plonomis riekelėmis su ZYLE daržovių pjaustykle.

2. Česnakų laiškus susmulkinkite ir sumaišykite su Vorčesterio padažu bei alyvuogių

aliejumi.

3. Pjaustytus grybus išdėliokite lėkštėje, tarkuokite kietojo sūrio, apšlakstykite padažu,

berkite druskos ir šviežiai grūstų pipirų.

4. Patiekite su skrudinta šviesia duona.


Video receptas:



Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page