Jeigu norite nustebinti savo antrąją pusę pusryčiais į lovą, nelaukite geresnės progos – pati geriausia yra šiandien. Stebinkite dabar ir tebūnie tai karališkas gaivus, traškus ir pikantiškas sumuštinis su krevetėmis!
Įdėkite dar šiek tiek meilės, patiekite su bučiniu ir vualia – diena iškart taps ypatinga, o jus nešios ant rankų!
Video receptą rasite Alfo instagramo profilyje čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: 10 min.
Sumuštiniui pagaminti reikia:
4 riekelių FAZER RAUGO sumuštinių duonos su ruginiu raugu
¼ mėlynojo svogūno
2–3 SPILVA marinuotų užkandžių agurkų
ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto (duonos riekelių aptepimui)
1 avokado
1 saujos gražgarsčių
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
200 g lukštentų krevečių sūryme
2 šaukštų KIKKOMAN padažo „Ponzu“
4 šaukštų SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & kečupas“
⅓ citrinos žievelės
Keleto šviežių bazilikų lapelių (papuošimui)
2 virtų kiaušinių
SANPELLEGRINO limonado „Aranciata Rossa“ (patiekimui)
1. Orkaitėje apskrudinkite FAZER RAUGO sumuštinių duonos su ruginiu raugu riekeles.
2. Pusžiedžiais supjaustykite mėlynąjį svogūną, smulkiai sukapokite SPILVA marinuotus užkandžių agurkus.
3. Apskrudusias duonos riekeles tepkite ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestu.
4. Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką, supjaustykite plonais griežinėliais ir uždėkite ant duonos. Ant viršaus sudėkite smulkintus agurkus, gražgarstes ir apibarstykite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais. Prispauskite kita duonos riekele.
5. Krevetes pamarinuokite KIKKOMAN „Ponzu“ ir SUSLAVIČIAUS „Majonezas & kečupas“ padažais, gerai išmaišykite.
6. Marinuotas krevetes dėkite ant sumuštinio viršaus. Pagardinkite svogūno griežinėliu, patarkuokite citrinos žievelės. Puoškite šviežių bazilikų lapeliais ir aitriųjų paprikų dribsniais.
7. Virtus kiaušinius perpjaukite į kelias dalis ir lėkštėje patiekite su sumuštiniu.
8. Skanaukite kartu su SANPELLEGRINO limonadu „Aranciata Rossa“.
Gardžių atradimų.
Comments