GAIVUS SUMUŠTINIS SU RIDIKĖLIAIS (Receptas)
- eglerace
- 2024-04-05
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 2024-04-05
Gardžiai skrudinta duonos riekelė ir gaiviai traškus jos pagardas – taip turi „skambėti” tobulas tobulo sumuštinio receptas. Paprastas, bet genialus skonių derinys, kurio norėsis ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei – jis tinka visiems gyvenimo atvejams ir ypač dabar, kai lepina šviežių ridikėlių sezonas!

Video receptą žiūrėkite Alfo Ivanausko IG profilyje čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4 asm.
Gaminimo laikas: apie 15 min.
Sumuštiniui su ridikėliais pagaminti reikia:
4 GARDĖSIS šviesios duonos „Jorė“ riekelės
1 saujos ridikėlių
1 česnako skiltelės
15 g ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto arba NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan block“
Žiupsnelio KOTANYI pipirų ir druskos mišinio
SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos „Obelų slėnis“ (patiekti)
1. GARDĖSIS šviesios duonos „Jorė“ riekeles apskrudinkite orkaitėje.
2. Ridikėlius nuplaukite, nupjaukite lapus, bet nenupjaustykite jų „uodegėlių“. Tada supjaustykite griežinėliais.
3. Iškepusias riekeles įtrinkite česnaku, ant jų tepkite ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto arba NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan block“.
4. Dėliokite ridikėlių griežinėlius, pagardinkite KOTANYI pipirų ir druskos mišiniu.
5. Papuoškite ridikėlių lapais.
6. Prie šių lengvų ir gaivių sumuštinių rekomenduoju pasimėgauti SKONIS IR KVAPAS putojančia arbata „Obelų slėnis“, kurioje atsiskleidžia kruopščiai atrinktos rūšinės arbatos, obuolių ir egzotinių vaisių skonių natos.
Gardžių atradimų.