Internetą sudrebinęs tortilijų mėsainio receptas turi konkurentą. Alfas parodys, kaip greitai ir
lengvai jį galite pagaminti savo namų virtuvėje. O po jo atsigaivinkite uogų glotnučiu.
Video receptą rasite čia
1–2 asm.
Gaminimo laikas: apie 15 min.
Sumuštiniui pagaminti reikia:
150 g KITCHEN ME šviežio sausai brandinto jautienos maltinio „Mėsainiams“
Žiupsnelio KOTANYI Kajeno pipirų
Žiupsnelio KOTANYI keturių pipirų mišinio
3 GARDĖSIS poliarinių duonelių „Street food“
1 saujos šitakių
1 saujos kreivabudžių
7–8 skiltelių česnako
3–4 šaukštų OBELIŲ saulėgrąžų aliejaus
50 g ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto
Keleto salotos lapų
1 šaukšto citrinos sulčių
2 šaukštų OBELIŲ majonezo „Premium“
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1. KITCHEN ME šviežią sausai brandintą jautienos maltinį „Mėsainiams“ padalinkite pusiau, pagardinkite KOTANYI prieskoniais ir žiupsneliu druskos.
2. Smulkintą jautieną tepkite ant dviejų GARDĖSIS poliarinių duonelių „Street food“.
3. Šitakius ir kreivabudes stambiai supjaustykite, česnako skilteles susmulkinkite.
4. Į dvi ZYLE keptuves pilkite OBELIŲ saulėgrąžų aliejaus.
5. Į vieną iš jų sudėkite smulkintus grybus ir česnako skilteles bei ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą.
6. Salotų lapus apšlakstykite citrinos sultimis.
7. Grybus pagardinkite druska ir keturių pipirų mišiniu. Troškinkite apie 3–4 min.
8. Į kitą keptuvę dėkite poliarines duoneles apteptas jautiena. Kepkite apie 3–4 min.
9. Iškeptas poliarines duoneles dėkite į lėkštę, ant mėsos tepkite šaukštą OBELIŲ majonezo „Premium“, uždėkite 2 šaukštus troškintų grybų, antrą poliarinę duonelę, patepkite šaukštu majonezo ir vėl dėkite 2 šaukštus grybų.
10. Ant viršaus dėliokite citrinos sultimis pagardintus salotos lapus ir uždėkite dar vieną poliarinės duonelės riekelę.
11. Perpjaukite pusiau ir patiekite.
Gardžių atradimų.