top of page

Gundanti pasiflora: 8 receptai, kuriuos rekomenduojame išbandyti

Gal kiek keistokas vaisius, tačiau sunokusio gaivus saldus minkštimas yra tiesiog gundantis. Valgoma šviežia, įprasta desertuose, tačiau tinka gaminti ne tik saldžius padažus, marinatus, įdarus. Laikyti šaldytuve galima 10–30 dienų. Rekomenduojama suvynioti į maistinę plėvelę.


morengų desertas su pasifloromis  ir mangais_receptas
VMG nuotr.

karštas punšas su pasifloromis_receptas
VMG nuotr.

manfų ir pasiflorų padažasŽreceptas
VMG nuotr.

panakotos desertas su pasifloromis_receptas
VMG nuotr.

Užkandis su pasiflora_receptas
VMG nuotr.

mangų ir pasiflorų želė_receptas
VMG nuotr.



Gardžių atradimų.


bottom of page