Alfas kviečia pakeliauti virtuvėje. Išbandykite išskirtinio egzotiško skonio patiekalo receptą, kurio sudėtyje ir pasiflorų, ir apelsinų skoniai, ir lašiša ar upėtakis. Lengvas ir nepamirštamas, patiekalas, kuris nustebins skoniu ir traškumu.
Video receptą žiūrėkite čia.
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:
1–2 asm.
Gaminimo laikas: apie 15 min.
Egzotiškam užkandžiui su lašiša ar upėtakiu pagaminti reikia:
2 šaukštelių DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo
3–4 šaukštų pasiflorų tyrės
1 šaukšto žaliosios citrinos sulčių
⅓ raudonos aitriosios paprikos
10 g imbiero
1 skiltelės česnako
½ šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
4–5 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus
150 g lašišos arba upėtakio filė
100 g romaninių salotų
1 mėlynojo svogūno
1 saujos daržinio builio šakelių
1 saujos DORITOS sūrio skonio kukurūzų traškučių „Nachos“
1. Į ZYLE belaidį trintuvą sudėkite DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemą, pasiflorų tyrę,
žaliosios citrinos sultis, aitriąją papriką, tarkuotą imbierą ir česnaką, DANSUKKER
šviesųjį sirupą ir OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejų. Gerai sutrinkite iki vientisos
konsistencijos.
2. Lašišos arba upėtakio filė supjaustykite plonomis juostelėmis ir užpilkite gautu padažu.
Marinuokite 5–7 min.
3. Romanines salotas išskaidykite lapeliais. Mėlynąjį svogūną supjaustykite plonais
šiaudeliais.
4. Į salotų lapelius dėkite marinuotą žuvį, plonai pjaustytus svogūnus, builio šakeles ir
trupintus DORITOS sūrio skonio kukurūzų traškučius „Nachos“.
Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.
Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.
Skanaus.
Comments