top of page

Lengvai pagaminamas, bet egzotiškas užkandis (Receptas)

Alfas kviečia pakeliauti virtuvėje. Išbandykite išskirtinio egzotiško skonio patiekalo receptą, kurio sudėtyje ir pasiflorų, ir apelsinų skoniai, ir lašiša ar upėtakis. Lengvas ir nepamirštamas, patiekalas, kuris nustebins skoniu ir traškumu.


užkandis salotos laivelyje_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia.


JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:


 

1–2 asm.

Gaminimo laikas: apie 15 min.


Egzotiškam užkandžiui su lašiša ar upėtakiu pagaminti reikia:

  • 2 šaukštelių DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo

  • 3–4 šaukštų pasiflorų tyrės

  • 1 šaukšto žaliosios citrinos sulčių

  • ⅓ raudonos aitriosios paprikos

  • 10 g imbiero

  • 1 skiltelės česnako

  • ½ šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 4–5 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus

  • 150 g lašišos arba upėtakio filė

  • 100 g romaninių salotų

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 1 saujos daržinio builio šakelių

  • 1 saujos DORITOS sūrio skonio kukurūzų traškučių „Nachos“

1. Į ZYLE belaidį trintuvą sudėkite DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemą, pasiflorų tyrę,

žaliosios citrinos sultis, aitriąją papriką, tarkuotą imbierą ir česnaką, DANSUKKER

šviesųjį sirupą ir OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejų. Gerai sutrinkite iki vientisos

konsistencijos.

2. Lašišos arba upėtakio filė supjaustykite plonomis juostelėmis ir užpilkite gautu padažu.

Marinuokite 5–7 min.

3. Romanines salotas išskaidykite lapeliais. Mėlynąjį svogūną supjaustykite plonais

šiaudeliais.

4. Į salotų lapelius dėkite marinuotą žuvį, plonai pjaustytus svogūnus, builio šakeles ir

trupintus DORITOS sūrio skonio kukurūzų traškučius „Nachos“.


 

Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.

Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.


 

Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page