Nors daugelis pasiflorą naudoja ruošdami sūrio pyragą, Pavlovą, ledus, „musus“ ir kitus skanėstus, tačiau jis puikiai sutaria su rimtesniais žaidėjais. Kombinacija su imbieru ir keliais kitais ingredientais tiks vištienai, krevetėms, jautienai ir antienai marinuoti.
Jau pristatėme terijakio ir aitriųjų paprikų, medaus, garstyčių ir raudonėlio, peletrūno, citrinų ir kalendrų, kadagių sėklų, garstyčių ir kalendrų, barbekiu su garstyčiomis ir avietėmis, tahinio ir granatų, bruknių ir adžikos, citrinžolės ir žaliųjų citrinų.
Anonsuojame, kad kita serija taip pat susijusi su grilio reikaliukais. Laukite tęsinio!

Valerijos Stonytės nuotr.
Pasiflorų ir imbiero marinatas
1 pasifloros
50 g imbiero
1 aitriosios paprikos
kelių skiltelių česnako
saujelės kalendrų
kelių žaliosios citrinos lapelių (nebūtina)
½ apelsino žievelės
200 g aliejaus
50 g medaus
100 g sojų padažo
Pasiflorą perpjaukite pusiau ir išimkite minkštimą. Imbierą ir aitriąją papriką pasmulkinkite. Česnaką sutraiškykite.
Visus ingredientus sumaišykite.
Kuris marinatas labiausiai patiko? Gal turite savo receptą? Pasidalinkite komentaruose!
#Pasiflorųirimbieromarinatas #marinavimas #imbieras #pasiflorai #pasifloras #marinatas