top of page

Pasifloras – ne tik desertams, bet ir marinatui (receptas)

Nors daugelis pasiflorą naudoja ruošdami sūrio pyragą, Pavlovą, ledus, „musus“ ir kitus skanėstus, tačiau jis puikiai sutaria su rimtesniais žaidėjais. Kombinacija su imbieru ir keliais kitais ingredientais tiks vištienai, krevetėms, jautienai ir antienai marinuoti.

Jau pristatėme terijakio ir aitriųjų paprikų, medaus, garstyčių ir raudonėlio, peletrūno, citrinų ir kalendrų, kadagių sėklų, garstyčių ir kalendrų, barbekiu su garstyčiomis ir avietėmis, tahinio ir granatų, bruknių ir adžikos, citrinžolės ir žaliųjų citrinų.

Anonsuojame, kad kita serija taip pat susijusi su grilio reikaliukais. Laukite tęsinio!

Valerijos Stonytės nuotr.


Pasiflorų ir imbiero marinatas

  • 1 pasifloros

  • 50 g imbiero

  • 1 aitriosios paprikos

  • kelių skiltelių česnako

  • saujelės kalendrų

  • kelių žaliosios citrinos lapelių (nebūtina)

  • ½ apelsino žievelės

  • 200 g aliejaus

  • 50 g medaus

  • 100 g sojų padažo

  1. Pasiflorą perpjaukite pusiau ir išimkite minkštimą. Imbierą ir aitriąją papriką pasmulkinkite. Česnaką sutraiškykite.

  2. Visus ingredientus sumaišykite.

Kuris marinatas labiausiai patiko? Gal turite savo receptą? Pasidalinkite komentaruose!

#Pasiflorųirimbieromarinatas #marinavimas #imbieras #pasiflorai #pasifloras #marinatas

Naujausi įrašai

bottom of page