top of page

Gaivus panakotos desertas

Receptas, kuriame kokosų pienas draugauja su pasifloromis. Gaivus saldus patiekalas.

panakota, kokosų pienas, pasiforos, Alfo receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.


Panakotai pagaminti reikia:

  • 6 g želatinos

  • 50 ml vandens

  • 250 ml SANTA MARIA kokosų pieno (24 proc. riebumo)

  • 1–2 šaukštų cukraus sirupo

  • 1–2 pasiflorų

1. Želatiną užpilkite vandeniu. Po 10–15 min. (jei želatina išbrinko) pakaitinkite tirpalą, kol želatina ištirps. Supilkite SANTA MARIA kokosų pieną 24 proc. riebumo, išmaišykite.

2. Įpilkite 1–2 šaukštus cukraus sirupo arba medaus. Išmaišykite ir palikite kambario temperatūroje, kad atvėstų.

3. Atvėsusį tirpalą supilkite į neaukštą formelę arba stiklinę ir sustingdykite.

4. Pasifloras paragaukite, jei trūksta saldumo – įlašinkite kelis lašus cukraus sirupo arba medaus. Išmaišykite. Pasifloros minkštimą uždėkite ant sustingusios panakotos.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page