top of page

Karštas nealkoholinis pasiflorų ir citrusinių vaisių punšas (Receptas)

Nors įprasta, kad punšas yra labiau vasaros gėrimas, tačiau karštas, bet gaivus ir lengvas nealkoholinis pasiflorų ir citrusinių vaisių punšas su aitriąja paprika sušildys, suteiks dienai spalvų, o jums energijos ir saulėtos nuotaikos. Išbandykite šį lengvą, įkvepiantį receptą.


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

1 asm.


Nealkoholiniam punšui su pasifloromis ir citrusiniais vaisiais pagaminti reikia:

  • 2 apelsinų

  • 1 aitriosios paprikos (Piri piri)

  • 1 citrinos

  • 200 ml PFANNER mangų ir pasiflorų nektaro

  • 300 ml TORRES nealkoholinio vyno „Natureo Syrah“

  • Pasifloros skiltelės (papuošti)

1. 1 apelsino žievelę sutrinkite su 1 aitriąja paprika ir sumaišykite su apelsinų ir citrinos sultimis. Gautą masę nukoškite.

2. Puode sumaišykite GIFFARD pasiflorų sirupą, PFANNER mangų ir pasiflorų nektarą, TORRES nealkoholinio vyną „Natureo Syrah“, citrusų sulčių mišinį ir pašildykite iki 50–60 °C temp.

3. Gėrimą patiekite karštą, papuoškite pasifloros skiltele ar aitriąja paprika.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page