Šviesusis ar auksaspalvis cukraus sirupas yra puikus produktas, kurį dažniausiai įsigijame konkrečiam patiekalui gaminti, jeigu sirupas buvo nurodytas ingredientų sąraše. Panaudojame reikiamą kiekį ir... pamirštame, kad šį gėrį turime. Arba tiesiog nežinome, kur dar jis tinka.
Cukraus sirupo naudojimo galimybės labai plačios. Apie tai Alfas pasakojo savo pirmadienio laidoje ALFO VILA, kurią visada galite peržiūrėti čia.
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:
Cukraus sirupas gali pakeisti cukrų praktiškai visur, kur tik jį naudojate ir ypač tada, kai ilgai tirpstantis kristalinis cukrus šiek tiek erzina, pavyzdžiui, kai gaminate limonadus ar kitus šaltus gėrimus.
Cukraus sirupas puikiai pataiso padėtį, kai jau esate išplakę kremą desertui, bet suprantate, kad šiek tiek trūksta saldumo. Įpilkite sirupo ir išmaišykite. Jeigu bandytumėte padėtį gelbėti cukrumi, jaustųsi kristaliukai.
Vietoje cukraus naminei karamelei gaminti.
Įmaišykite cukraus sirupo į įvairiausius įdarus pyragams. Įdaras bus klampesnis.
Cukraus sirupas yra puikus padažas blynams.
Savo receptuose Alfas naudoja DANSUKKER šviesųjį arba auksaspalvį cukraus sirupą.
留言