Apelsininis kremas (Receptas)

Tobulas desertinis kremas maloniam pasimėgavimui. Gali būti, kad ir jūs dar vaikystėje atradote, jog apelsinų sultys nepaprastai skaniai dera su ledais. Alfas kviečia išmėginti apelsinų kremo receptą, kuriame ir pudingas, ir ledai, ir sausainių trupiniai. Patiekite stiklinėse.

Sultingas vaisius + glotnus kremas + traškus sausainis

apelsinų kremas_ledai su apelsinais_Alfo receptas_desertas
Alfo Ivanausko nuotr.

Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia.



JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

Greitas šokoladinis-bananinis kremas


 

4–6 asm.


Apelsininiam kremui pagaminti reikia:

  • 1 stiklinės apelsinų sulčių

  • 1 pakelio vanilinio pudingo miltelių

  • 1 stiklinės ištirpusių vanilinių ledų

  • 2 šaukštelių DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 1 šaukšto grūstų aguonų

  • 6–8 GAIDELIS sausainių su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“

  • 2–3 mandarinų

1. Į puodą supilkite daugiau nei pusę stiklinės apelsinų sulčių ir kaitinkite. Likusias sultis

sumaišykite su pudingo milteliais.

2. Kai sultys užvirs, nuimkite puodą nuo ugnies ir po truputį, maišydami šluotele, supilkite

išmaišytus vanilinio pudingo miltelius. Dėkite vanilinius ledus ir DANSUKKER šviesųjį sirupą.

Viską išmaišykite.

3. Berkite aguonas, išmaišykite. Į pasirinktą taurę sutrupinkite GAIDELIS sausainių su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“, dėkite paruošto kremo, pjaustytų mandarinų.


PATARIMAI:

1. Vietoj mandarinų galite naudoti apelsinus ar kitus mėgstamus vaisius. Labai tiks: braškės,

ananasai, persikai, mangai.

2. Prieš patiekiant kremą atšaldykite.


Skanaus.