Apelsininis kremas (Receptas)
- vmgonline
- 2022-10-31
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 2024-12-23
Tobulas desertinis kremas maloniam pasimėgavimui. Gali būti, kad ir jūs dar vaikystėje atradote, jog apelsinų sultys nepaprastai skaniai dera su ledais. Alfas kviečia išmėginti apelsinų kremo receptą, kuriame ir pudingas, ir ledai, ir sausainių trupiniai. Patiekite stiklinėse.
Sultingas vaisius + glotnus kremas + traškus sausainis

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
4–6 asm.
Apelsininiam kremui pagaminti reikia:
1 stiklinės apelsinų sulčių
1 pakelio vanilinio pudingo miltelių
1 stiklinės ištirpusių vanilinių ledų
2 šaukštelių DANSUKKER šviesiojo sirupo
1 šaukšto grūstų aguonų
6–8 sausainių su morkomis ir cinamonu
2–3 mandarinų
1. Į puodą supilkite daugiau nei pusę stiklinės apelsinų sulčių ir kaitinkite. Likusias sultis
sumaišykite su pudingo milteliais.
2. Kai sultys užvirs, nuimkite puodą nuo ugnies ir po truputį, maišydami šluotele, supilkite
išmaišytus vanilinio pudingo miltelius. Dėkite vanilinius ledus ir DANSUKKER šviesųjį sirupą.
Viską išmaišykite.
3. Berkite aguonas, išmaišykite. Į pasirinktą taurę sutrupinkite sausainių su morkomis ir cinamonu, dėkite paruošto kremo, pjaustytų mandarinų.
PATARIMAI:
1. Vietoj mandarinų galite naudoti apelsinus ar kitus mėgstamus vaisius. Labai tiks: braškės,
ananasai, persikai, mangai.
2. Prieš patiekiant kremą atšaldykite.
Skanaus.