top of page

Apelsininis kremas (Receptas)

  • Writer: vmgonline
    vmgonline
  • 2022-10-31
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 2024-12-23

Tobulas desertinis kremas maloniam pasimėgavimui. Gali būti, kad ir jūs dar vaikystėje atradote, jog apelsinų sultys nepaprastai skaniai dera su ledais. Alfas kviečia išmėginti apelsinų kremo receptą, kuriame ir pudingas, ir ledai, ir sausainių trupiniai. Patiekite stiklinėse.

Sultingas vaisius + glotnus kremas + traškus sausainis

apelsinų kremas_ledai su apelsinais_Alfo receptas_desertas
Alfo Ivanausko nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:



4–6 asm.


Apelsininiam kremui pagaminti reikia:

  • 1 stiklinės apelsinų sulčių

  • 1 pakelio vanilinio pudingo miltelių

  • 1 stiklinės ištirpusių vanilinių ledų

  • 2 šaukštelių DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 1 šaukšto grūstų aguonų

  • 6–8 sausainių su morkomis ir cinamonu

  • 2–3 mandarinų


1. Į puodą supilkite daugiau nei pusę stiklinės apelsinų sulčių ir kaitinkite. Likusias sultis

sumaišykite su pudingo milteliais.

2. Kai sultys užvirs, nuimkite puodą nuo ugnies ir po truputį, maišydami šluotele, supilkite

išmaišytus vanilinio pudingo miltelius. Dėkite vanilinius ledus ir DANSUKKER šviesųjį sirupą.

Viską išmaišykite.

3. Berkite aguonas, išmaišykite. Į pasirinktą taurę sutrupinkite sausainių su morkomis ir cinamonu, dėkite paruošto kremo, pjaustytų mandarinų.


PATARIMAI:

1. Vietoj mandarinų galite naudoti apelsinus ar kitus mėgstamus vaisius. Labai tiks: braškės,

ananasai, persikai, mangai.

2. Prieš patiekiant kremą atšaldykite.


Skanaus.

bottom of page