top of page

Avinžirniai: 5 skanūs, sotūs ir lengvai pagaminami patiekalai

Avinžirniai. Pavadinimas gal ir skamba kiek įtartinai, tačiau šis pupinių šeimos augalas populiarus visame pasaulyje. Avinžirniai yra malonaus, švelnaus skonio ir labai maistingi, tinka gardinti troškinius, sriubas, salotas. Mėgstami vegetarų ir veganų, tačiau ir visavalgiai mielai įtraukia juos į valgiaraščius. Atrinkome 5 lengvai pagaminamus patiekalus, ypač tinkančius žiemą.


špinatų ir avinžirnių salotos_Alfo receptas
VMG nuotr.

daržovių apkepas su avinžirniais_Alfo receptas
VMG nuotr.

Avinžirnių kukuliai_receptas

baklažanų troškinys su avinžirniais_Alfo receptas
VMG nuotr.

troškinys su avinžirniais_Alfo receptas
VMG nuotr.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page