Vyšnių želė
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Vyšnių želė




Gaminimas 15 min.

Šaldymas 3 val.


Reikia:

  • 400 g šaldytų vyšnių

  • 50 g cukraus

  • 10 g želatinos

  • 300 ml vandens

  • 50 ml vyšnių vyno

1. Želatiną užpilkite 100 ml vandens ir palikite 15 min. išbrinkti. 2.Vyšnias sudėkite į prikaistuvį, suberkite cukrų ir įpilkite 200 ml vandens. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite 2–3 min. Nukaiskite.

3.Sudėkite išbrinkintą želatiną ir išmaišykite. Pabaigoje supilkite vyną.

4.Supilstykite viską į stiklines ir sustingdykite šaldytuve.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg