top of page

Raudonojo vyno želė (Receptas)


vyno želė_Alfo receptas
VMG nuotr.

4–6 asm.

Gaminimo laikas: apie 2 val.


Raudonojo vyno želei paruošti reikia:

  • 750 ml #VORUTA nealkoholinio vyšnių vyno „Winterspice“

  • 20 g želatinos

  • 2 lazdelių cinamono

  • 2 gvazdikėlių

  • 2 kardamono sėklų

  • 100 g aviečių 

  • 50 g vyšnių likerio 

  • 120 g besėklių vynuogių


  1. 1 stiklinę VORUTA nealkoholinio vyšnių vyno „Winterspice“ vyno užpilkite ant želatinos ir išmaišę palikite išbrinkti apie 10 min.

  1. Likusį vyną supilkite į puodą, sudėkite prieskonius ir užvirkite.

  2. Išimkite prieskonius, nuėmę nuo kaitros įmaišykite brinkintą želatiną ir vyšnių likerį. 

  3. Gautą skystį išpilkite į formelę ir atvėsinę dėkite į šaldytuvą sustingti.

  4. Gautą želė patiekite su šviežiomis uogomis.

  5. Taip pat galite želė pašildyti ir skanauti karštą nealkoholinį vyno gėrimą su uogomis.


Gardžių atradimų.

Comentarios


Naujausi įrašai

bottom of page