![vyno želė_Alfo receptas](https://static.wixstatic.com/media/215589_8ebc0503d0bc40d58ec6e938a99cee7d~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_158,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/215589_8ebc0503d0bc40d58ec6e938a99cee7d~mv2.jpg)
4–6 asm.
Gaminimo laikas: apie 2 val.
Raudonojo vyno želei paruošti reikia:
750 ml #VORUTA nealkoholinio vyšnių vyno „Winterspice“
20 g želatinos
2 lazdelių cinamono
2 gvazdikėlių
2 kardamono sėklų
100 g aviečių
50 g vyšnių likerio
120 g besėklių vynuogių
1 stiklinę VORUTA nealkoholinio vyšnių vyno „Winterspice“ vyno užpilkite ant želatinos ir išmaišę palikite išbrinkti apie 10 min.
Likusį vyną supilkite į puodą, sudėkite prieskonius ir užvirkite.
Išimkite prieskonius, nuėmę nuo kaitros įmaišykite brinkintą želatiną ir vyšnių likerį.
Gautą skystį išpilkite į formelę ir atvėsinę dėkite į šaldytuvą sustingti.
Gautą želė patiekite su šviežiomis uogomis.
Taip pat galite želė pašildyti ir skanauti karštą nealkoholinį vyno gėrimą su uogomis.
Gardžių atradimų.