top of page

5 nerealiausios paskutinės minutės dovanos!

Nespėjote, nežinote, nepagalvojote? Atrinkome dovanas, kurias dar tikrai spėsite įsigyti, padovanoti ir neprašauti pro šalį, nes jos padarys gyvenimą dar įdomesnį, gražesnį ir skanesnį!


Dovana, nuotoliniai online kursai, Alfas Ivanauskas, Vaiva Rykštaitė


1. Virtualūs kulinariniai kursai. Nuotoliniai Alfo Ivanausko autoriniai kulinariniai kursai „Kūrybiško recepto formulė“ tiks ir patiks kiekvienam, kuris nori ne tik skaniai gaminti, bet ir jaustis laisvas bei kūrybiškas virtuvėje. Dovana yra ČIA.


2. Online svajonių žemėlapio kūrimo dirbtuvės. Labiausiai moterims subalansuotas užsiėmimas, bet vyrai irgi svajoja! Nepamirškite: jeigu Jūsų svajonės Jūsų negąsdina, reiškia, jos nepakankamai didelės! Dėl dovanos susitarsite ČIA.


3. Parašyti knygą svajoja visi, o jeigu ir nesvajoja, tai tokia dovana bus geras niuksas kūrybiškumui pažadinti ir susipažinti su knygos rašymo virtuve. Dovana yra ČIA.


4. Valgomas stalo žaidimas! Kūrybinga komanda sukūrė valgomus skonio žemėlapius – tai stiklainiukai, pilni skirtingų skonių užtepėlių, ir šviežutėlė duona, kad būtų ant ko tepti. Dovana yra ČIA.


5. Valgoma kosmetika. Lašelis jos į salotas, kavą ar ant odos kad ir kaip naudojama, efektas neišvengiamas. Universalus produktas, tinka ir vyrams, ir moterims. Dovaną rasite ČIA ir ČIA.


Jaukių ir gardžių švenčių!

Naujausi įrašai

bottom of page