Ką skanaus gaminome ir kuo dalinomės visą savaitę?
Kai išbandysite šį avietėmis pagardintų varškėčių receptą, balsuosite už virtus! Labai varškingi, bet tuo pačiu – ir itin purūs. Patiekite su grietine, šilauogėmis ir granolos pabarstukais: toks patiekalas – švelnus ir tuo pat metu traškus – nukarūnuos kitus pusryčių bei vakarienių patiekalus-karalius. Beveik desertas!
Apie tokį keksą svajojame. Drėgnas. Bananinis. Su tįstančiu irisų įdaru. Tobulas. Labai lengvai pagaminamas iš pirmo karto. Nebedelskite.
Pagal šį Alfo receptą greitai ir lengvai pagaminsite: a) didelius ir purius blynus su varškės įdaru (labai patiks tiems, kurie mėgsta jausti varškės skonį ir konsistenciją); b) mažus purius blynelius su varškės gabaliukais. Gaminkite ir vaišinkite: visi bus patenkinti, sotūs ir laimingi.
Kukuliai gali būti puikus pyrago įdaras – pamėginkite. Taip pat nuostabiai atrodys kukuliai ant atvirų pyragų, picų arba picetų. Drąsiai eksperimentuokite – kukuliai atlaikys viską! Bemielės tešlos pyrago su mėsos kukuliais ir pelėsinio sūrio padažu receptas.
Alfo geriausius receptus su ridikėliais ir svogūnų laiškais rasite čia.
Gardžių atradimų.