Juodųjų serbentų ir burokėlių uogienė (Receptas)

VMG nuotr.

0,75 l stiklainiui

Juodųjų serbentų ir burokėlių uogienei išvirti reikia:

  • 500 g juodųjų serbentų

  • 350 g DANSUKKER cukraus uogienėms

  • 150 ml burokėlių sulčių

  • 30 ml žaliosios citrinos sulčių

  • 2 šaukštų tarkuotos žaliosios citrinos žievelės

  1. Juoduosius serbentus sudėkite į puodą, užberkite DANSUKKER cukraus uogienėms, užpilkite burokėlių ir žaliosios citrinos sulčių, suberkite tarkuotą žievelę ir užvirinkite.

  2. Po užvirimo virkite mažoje kaitroje 10 min.

  3. Nukelkite nuo viryklės ir nugriebkite putas. Supilkite į šiltus ir sterilius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Skanaus!