Gaivios morkų ir agurkų salotos

Atnaujinta: 2020 m. rugsėjo 22 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 2 KIETAVIŠKIŲ salotų krūmelio

  • ½ KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko

  • 2 vidutinio dydžio morkų

  • 1 raudonojo svogūno

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • Šlakelio baltojo vyno acto

  • Žiupsnelio druskos

  1. KIETAVIŠKIŲ salotas sudėliokite lėkštėje, KIETAVIŠKIŲ agurką supjaustykite plonais griežinėliais, taip pat supjaustykite ir morkas.

  2. Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.

  3. Viską sudėkite į lėkštą, pašlakstykite aliejumi ir baltojo vyno actu.

  4. Pasūdykite ir patiekite.

Skanaus!