top of page

Už šį patarimą liksite dėkingi ilgam, nes sultinys bus skaidrus kaip krištolas

Kas vėsų rudens vakarą gali būti geriau nei šildantis sultinys? Tačiau pirmiausia jį reikia pasiruošti, o tuomet gali kilti dilemų: ką daryti, kad sultinys išliktų skaidrus? Ar mėsą dėti į šaltą, ar į karštą vandenį? O kai pavyksta pasiekti skaidrumą, bet paviršiuje įkyriai plūduriuoja susikaupę riebalai, kaip juos paprastai ir greitai nuimti? Pasižiūrėję šią pamoką, rasite atsakymus į visus šiuos klausimus. Jūsų sultinys bus pavydėtinai skaidrus!


Ieškote daugiau galimybių tobulinti kulinarinius įgūdžius ir išbandyti gardžiausius receptus? Registruokitės Virkakademija.lt puslapyje! Čia kulinarinius įgūdžius galėsite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai.

Svarbu: visą turinį gali matyti tik registruoti vartotojai.

Naujausi įrašai

bottom of page