PAGRINDINIS
RECEPTAI
TVARIAI
ALFO KNYGOS
VERDU IR KEPU
UNIKALI DOVANA
NAUJIENLAIŠKIS
More
Alyvuogių aliejaus klastotės pavojingos sveikatai: someljė pataria, kaip išsirinkti tikrą produktą
Gydytoja Jelena Tulčina: penki produktai, kurie žudo kraują
Istorinės virtuvės tyrinėtojas prof. R. Laužikas: smalsumas yra mūsų virtuvės bruožas
2019-ųjų vestuvių stalo tendencijos
Prof. dr. Vaidotas Urbonas: saldumynų atimti negalima
Indrė Stonkuvienė mokykloje buvo gyva picomis
Gastro vasara: žinomų žmonių atradimai
Vasaros gaiva: jogurto ir uogų sluoksniuotis
Simonos Burbaitės grožio paslaptys: jokių dietų ir avinžirnių makaronai
Kitokie šaltibarščiai pagal Alfą ir Agnę
Šaltibarščių varžybos: slapti ingredientai, kurie sriubą paverčia šedevru
Sumuštinis su tamsia duona, žemuogėmis, burokėliais ir avokadais
To laukėme ilgai: Agnė Jagelavičiūtė ir Alfas Ivanauskas pristatė savo bendrą knygą
Šefų Velykos: užkandžių keksas su žirneliais
Velykų stalas, kokio dar nebuvo: 10 fainiausių Lietuvos šefų receptų
Komunikacijos ekspertė tikina: žvėriena nusipelno atsidurti kiekvieno virtuvėje + troškinio receptas
„Kino pavasario“ premjera: pristatyti nauji klasikinių saldainių skoniai
Filmuotis ją įkalbėjo anūkas: „Labai retai lankausi kavinėse, nes pasidarau restoraną namie"
VMG gelbėja bananus: Alfas juos siūlo naudoti vietoj sviesto
Netikras zuikis su mangų čatniu, brokoliais, špinatų ir grikių salotomis