Turbūt sunku įsivaizduoti rudenį be šiltų, naminių troškinių, o šį kartą Alfas atskleis, kaip
pagaminti itin gardų troškinį-pyragą.
Video receptą žiūrėkite čia
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
4–6 asm.
Gaminimo laikas: apie 1 val.
Paukštienos ir daržovių troškiniui pagaminti reikia:
5–6 šaukštų OBELIŲ saulėje džiovintų pomidorų skonio rapsų aliejaus
1 pakelio LAPINO PUOTA šviežių ančiukų širdelių
Žiupsnelio KOTANYI malto imbiero
Žiupsnelio KOTANYI mairūno
Žiupsnelio KOTANYI toskanietiško prieskonių mišinio
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su jūros druska
1 stiklinės VORUTA nealkoholinio raudonojo vaisių ir (ar) uogų vyno
2–3 bulvių
2–3 morkų
2 svogūnų
2–3 skiltelių česnako
3 įvairiaspalvių pomidorų
2 šaukštų KIKKOMAN padažo „Ponzu“
500 ml SUKČIUS natūralaus kalakutienos sultinio
1 šakelės rozmarino
200 g trapios tešlos
1 kiaušinio
1. Keptuvėje įkaitinkite 3–4 šaukštus OBELIŲ saulėje džiovintų pomidorų skonio rapsų
aliejaus ir sudėkite LAPINO PUOTA šviežias ančiukų širdeles.
2. Pagardinkite KOTANYI prieskoniais ir apkepkite iš visų pusių vis pamaišydami.
3. Apkepus širdelėms supilkite VORUTA nealkoholinį raudonąjį vaisių ir (ar) uogų vyną
bei nugarinkite.
4. Bulves, morkas ir svogūnus supjaustykite nedideliais gabalėliais, česnaką
susmulkinkite.
5. Kitoje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir sudėkite smulkintas daržoves, išskyrus
česnaką. Pakepkite apie 2–3 min. ir sudėkite smulkintą česnaką. Viską pagardinkite
KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su jūros druska.
6. Pomidorus supjaustykite stambiais gabalėliais.
7. Nugaravus vynui, į keptuvę su širdelėmis supilkite KIKKOMAN padažą „Ponzu“.
8. Į puodą sudėkite pusę kiekio keptų daržovių, o į keptuvę supilkite SUKČIUS natūralų
kalakutienos sultinį ir užvirkite.
9. Ant puode esančių daržovių sudėkite troškintas ančiukų širdeles, pjaustytus
pomidorus, rozmarino šakeles, sudėkite likusias daržoves ir uždengę troškinkite
orkaitėje 170 °C temp. apie 25 min.
10. Trapią tešlą iškočiokite plonai ir uždenkite ja troškinio puodą. Tešlą patepkite
kiaušinio plakiniu ir dar kepkite orkaitėje apie 15 min., kol tešla apskrus.
Gardžių atradimų.
Comments