Jeigu reikia pavalgyti greitai, sveikai ir skaniai, rinkitės troškinį. Pabandykite greito patiekalo su vištiena ir moliūgais receptą.
4 asm
Gaminimas 15 min
Kepimas 30 min
Troškiniui su vištiena ir moliūgais reikia:
8 vištienos blauzdelės
100 ml jogurto
2 skiltelės česnako
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
½ šaukštelio maltos saldžiosios paprikos
2 šaukštai aliejaus
600 g moliūgo minkštimo
1 šaukštelis cukraus „Farinas“ (jei pageidaujama)
15 g sviesto
5–6 šalavijų lapeliai
Druskos
Orkaitėje įjunkite viršutinį keptuvą (grilį).
Jogurtą sutrinkite trintuvu su česnaku, šaukštu aliejaus, paprika ir druska.
Vištienos blauzdeles keliose vietose įpjaukite iki kaulo, įtrinkite jogurto marinatu, sudėkite ant grotelių, po apačia uždėkite skardą ir kepkite 25 min. Per tą laiką apverskite, kad apskrustų iš visų pusių.
Keptuvėje su aliejumi pakepinkite moliūgą, supjaustytą kubeliais, su cukrumi, pabarstykite druska, įpilkite vandens, įberkite smulkintų šalavijų lapelių ir troškinkite, kol kepa vištiena.
Išimkite vištieną, sudėkite ją į moliūgų troškinį, įdėkite sviesto ir viską užvirinkite.
Skanaus!
Opmerkingen