Gardusis malaizietiškas žuvies troškinys (Receptas)

Alfas kviečia nukeliauti į skaniąją Malaiziją ir dalinasi receptu, kaip pasigaminti žuvies

troškinį, kuris bus pripildytas saulėtų skonių. Šiame žuvies troškinyje kokosų pienas, ciberžolė, žalioji citrina, garstyčios, ponzu padažas: skonių, poskonių, gardžių derinių tiek, kad bus neįmanona nei atsivalgyti, nei atsiragauti. Pagaminsite greitai, lengvai ir iš produktų, kuriuos rasite kiekvienoje parduotuvėje.


žuvies troškinys_troškinys su žuvimi_receptas_Alfo receptas_žuvies patiekalai_troškinys su kokosų pienu
VMG nuotr.

Video receptą rasite čia:


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

Žuvies karis


 

2 asm.

Gaminimo laikas: 20–30 min.


Malaizietiškam žuvies troškiniui pagaminti reikia:

  • 1 svogūnėlio

  • 50 g imbiero šaknies

  • 5–6 skiltelių česnako

  • 2 aitriųjų paprikų

  • 2–3 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus

  • 200 g jūrinio ešerio filė

  • Žiupsnelio KOTANYI ciberžolės

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • Žiupsnelio KOTANYI šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • 2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių

  • 1 skardinės AJI kokosų pieno

  • 100 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)

  • 2 šaukštų KIKKOMAN padažo „Ponzu“

  • 150 g virtų mėgstamų ryžių

  • 1 šaukštelio garstyčių sėklų

  • 1 šaukšto SUSLAVIČIAUS padažo salotoms „Pesto“

  • 1 skiltelės žaliosios citrinos

  • saujelės kalendrų