„Turbo“ sumuštinis su jautiena
- vmgonline
- 2021-02-05
- 1 min. skaitymo
Sumuštinį valgo ir jaunas, ir senas, ir žiemą, ir vasarą, ir ryte, ir vakare. Universalus patiekalas, o šis Alfo receptas suteikia jam dar daugiau jėgos.

#Alfodidysiskulinarinissou laidas galite žiūrėti čia
Sumuštiniui su jautiena reikia:
3 AGOTOS duonos riekelių
1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“
Aliejaus kepti
Rozmarino šakelės
5–6 SPILVA marinuotų agurkėlių
100 g marinuotų daržovių pagal skonį
Saujelės mėgstamų salotų lapų
2 šaukštų WOW MAMA padažo „BBQ classic Sauce“
Juodųjų pipirų
Druskos
3 šaukštų jūsų pasirinkto majonezo
SVOGŪNAMS:
2 svogūnų
1 šaukšto druskos
1 šaukštelio DANSUKKER cukraus miltelių
1 šaukšto krakmolo
2 šaukštų miltų
1 šaukštelio saldžiųjų raudonųjų maltų paprikų
1 šaukštelio aitriųjų paprikų
Aliejaus gruzdinimui
Svogūnus supjaustykite žiedais. Paruoškite sūrų tirpalą iš vandens ir druskos. Užmerkite svogūnus tirpale pusvalandžiui. Tuo tarpu sumaišykite paprikas, persijotus miltus, krakmolą, DANSUKKER cukraus miltelius. Svogūnų žiedus labai gerai nusausinkite ir apvoliokite miltų mišinyje. Kepkite mažomis porcijomis įkaitintame aliejuje. Išimkite ir nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.
SPILVA marinuotus agurkėlius supjaustykite plonomis riekelėmis, sumaišykite su kitomis marinuotomis daržovėmis.
Sausoje keptuvėje pakepinkite AGOTOS duonos riekeles, nuimkite ir atvėsinkite.
Į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, įdėkite rozmarino šakelę, KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“ ir apkepkite iki norimo iškepimo lygio.
Didkepsnį palikite 5–6 minutėm pagulėti, po to supjaustykite plonomis riekelėmis. Jas sumaišykite su WOW MAMA padažu „BBQ classic Sauce“, pagardinkite juodaisiais pipirais.
Ant duonos riekelės dėkite truputį majonezo, po to salotų lapų, marinuotų daržovių, dar vieną pakepintą ir pateptą majonezu duonos riekelę, didkepsnio gabaliukus, traškius svogūnus ir uždenkite aptepta majonezu duonos riekele.
Skanaus!