top of page

Troškinys su garstyčių ir vyno padažu (Receptas)

Šis troškinys – šventei subalansuotas patiekalas. Ir visiškai nesvarbu, ką švenčiate: Kalėdas, sekmadienį, gimimo dieną ar pirmąjį pasimatymą – šiltas, gaivus, lengvas, neatsivalgomai skanus triušienos troškinys su obuoliais yra vertas būti išragautas ir išgirtas. 

Pažadame, kad kartosite, o recepto prašys ir draugai, ir kolegos, ir kaimynai! :)

triušienos troškinys_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

 

2 asm.

Gaminimo laikas: 30 min.


Troškiniui pagaminti reikia:

  • 1 vidutinės morkos

  • 1 vidutinio svogūno

  • 2 saliero stiebų

  • 3–4 skiltelių česnako

  • 1 vidutinio saldžiarūgščio obuolio

  • 2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 250 g LAPINO PUOTA triušienos mėsos troškinimui

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio maltų kalendrų

  • 2 KOTANYI laurų lapų

  • 1 šaukštelio garstyčių

  • 70 g baltojo sauso vyno

  • 1 saujos džiovintų baravykų

  • 1 šaukšto ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto

  • 300 g SUKČIUS natūralaus kalakutienos sultinio

  • Žiupsnelio DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“

  • 2 šaukštų RAMBYNO tepamo sūrelio „Džiugas“

  • Keleto šakelių šviežių petražolių patiekalui papuošti

 

Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu

 

1.  Morką nuskuskite. Ją ir svogūną supjaustykite kubeliais, salierus – griežinėliais. Česnako skilteles susmulkinkite, obuolį supjaustykite stambesniais gabalėliais.

2.  Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite LAPINO PUOTA triušienos mėsą troškinimui, ją apkepinkite iš abiejų pusių. Pagardinkite KOTANYI juodaisiais pipirais, pasūdykite.

3.  Į keptuvę suberkite smulkintas daržoves, kalendras, pipirus, KOTANYI laurų lapus, dėkite garstyčių, užpilkite vyno ir išmaišykite. Sudėkite grybus, obuolius, ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą, supilkite SUKČIUS natūralų daržovių sultinį ir įberkite žiupsnelį DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“. Uždenkite dangtį ir troškinkite apie 15 min.

4.  Išimkite daržoves iš keptuvės ir sudėkite į dubenį. Nuo kepimo likusį skystį pagardinkite RAMBYNO tepamu sūreliu „Džiugas“, išmaišykite.

5.  Padažą supilkite į lėkštę, ant viršaus išdėliokite keptas daržoves, berkite žiupsnelį pipirų.

6.  Triušienos troškinį su obuoliais puoškite petražolėmis.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page