1. „Fiskeriet“ (Youngstorget 2b, Oslas) – čia parduodama ir ruošiama šviežiausia žuvis Osle. Populiariausias patiekalas „fish and chips“ yra serviruojamas ant norvegiško laikraščio. Taip pat rasite austrių, menkės, tradicinės žuvienės.
Vidutinė pietų kaina – 13 Eur.
Paslaugos: maistas išsinešti, terasa lauke, patogumai šeimoms su vaikais, nemokamas „Wi-Fi“.
Darbo laikas:
Pirm.–Penkt.: 11:00–19:30
Šešt.: 12:00–19:30
Kavinės „Facebook“ puslapis ČIA.
2. „Ryes“ (Thorvald Meyers gate 59, Oslas) – ilgų apibūdinimų šiai vietai nereikia. Tai – pigus alus ir jau po pietų prasidedančios laimingos valandos. Ir dar – mėsainiai bei vėlyvieji pusryčiai.
Vidutinė pietų kaina – 14 Eur.
Paslaugos: vėlyvieji pusryčiai, pietūs, vakarienė, dirba iki vėlumos.
Darbo laikas:
Antr.–Šešt.: 12:00–3:00
Sekm.–Pirm.: 12:00–1:00
Smuklės „Facebook“ puslapis ČIA.
3. „Åpent Bakeri“ (Åsengata 42, Oslas) – tai tinklinė kepykla su gražiausiomis šachmatinėmis grindimis. Bent penkioms minutėms čia nurims kiekvienas smaližius ir kepinių mėgėjas. Naminė duona, sumuštiniai, picos ir cinamoninės bandelės!
Vidutinė pietų kaina – 11 Eur.
Paslaugos: anksti atsidaro, skaniausia duona mieste, pusryčiai, pietūs.
Darbo laikas:
Šešt.–Sekm.: 9:00–17:00
Pirm.–Penkt.: 7:00–17:00
Kepyklos „Facebook“ puslapis ČIA.
4. „The Kasbah“ (Kingos gate 1B, Oslas) – vieta veganams, netoleruojantiems gliuteno ir išsiilgusiems Vidurinių Rytų virtuvės. Sakoma, kad humusas ir falafeliai čia neturi konkurentų.
Vidutinė pietų kaina – 15 Eur.
Paslaugos: maistas išsinešti, terasa lauke, nemokamas „Wi-Fi“, vėlyvieji pusryčiai, pietūs, vakarienė.
Darbo laikas:
Pirm.–Sekm.: 11:00–1:00
Restobaro „Facebook“ puslapis ČIA.
5. „Kverneriet“ (Kirkeveien 64B, Oslas) – vietiniai čia užsuka mėsainių, dešrainių, kokteilių, bulvyčių ir kraftinio alaus.
Vidutinė pietų kaina – 19 Eur.
Paslaugos: maistas išsinešti, pritaikyta neįgaliesiems, šeimoms su vaikais, didelėms grupėms.
Darbo laikas:
Pirmadieniais uždaryta
Antr.–Penkt.: 11:00–23:00
Šešt.–Sekm.: 14:00–23:00
Baro „Facebook“ puslapis ČIA.
Baras „Kverneriet“ (nuotr. „Kverneriet“)
Comments