top of page

Sumuštiniai su kopūstų salotomis (Receptas)

100 proc. augalinis sumuštinis su traškiomis, kmynais ir česnakais pagardintomis, morkų ir kopūstų salotomis nustebins ne tik vegetarus ir veganus, bet ir visavalgius. Puikus užkandis, kuris gali pakeisti lengvus pietus arba vakarienę. 

Skanaus! 

sumuštinis su kopūstų salotomis_Alfo receptas

 

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

 

4 asm.

Gaminimo laikas: 20 min.


Sumuštiniams su kopūstų salotomis paruošti reikia:

  • 300 g ANAMMA šaldytų sojų pjausnių

  • 200 g kopūsto

  • 1 vidutinės morkos

  • 1 šaukštelio kmynų

  • 2 skiltelių česnako

  • 2–3 šaukštų SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & kečupas“

  • 3–4 riekelių šviesios duonos

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukšto KIKKOMAN sezamų padažo

  • 1 šaukšto marinuoto imbiero

  • 1 šaukšto KIKKOMAN padažo „Yakitori“

  • 1 saujelės šviežių petražolių


 

Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu

 

1.  Į kepimo popieriumi išklotą skardą sudėkite ANAMMA šaldytus sojų pjausnius, kepkite įkaitintoje 200 °C orkaitėje apie 10 min.  

2. Šiaudeliais supjaustykite kopūstą, truputį pamaigykite pirštais. Morką nuskuskite ir sutarkuokite burokine tarka.

3. Dubenyje sumaišykite daržoves, suberkite kmynus, įtarkuokite vieną skiltelę česnako, sudėkite SUSLAVIČIAUS padažą „Majonezas & kečupas“ ir gerai išmaišykite.

4. Duoną apkepinkite aliejuje iš abiejų pusių. Iškepusią sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir įtrinkite česnaku.

5. Ant duonos riekelių tepkite KIKKOMAN sezamų padažo, dėkite pagamintų salotų, sojų pjausnių, marinuoto imbiero ir viską pagardinkite KIKKOMAN padažu „Yakitori“.

6. Sumuštinius papuoškite šviežiomis petražolėmis.


Gardžių atradimų.



Naujausi įrašai

bottom of page