100 proc. augalinis sumuštinis su traškiomis, kmynais ir česnakais pagardintomis, morkų ir kopūstų salotomis nustebins ne tik vegetarus ir veganus, bet ir visavalgius. Puikus užkandis, kuris gali pakeisti lengvus pietus arba vakarienę.
Skanaus!
Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Sumuštiniams su kopūstų salotomis paruošti reikia:
300 g ANAMMA šaldytų sojų pjausnių
200 g kopūsto
1 vidutinės morkos
1 šaukštelio kmynų
2 skiltelių česnako
2–3 šaukštų SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & kečupas“
3–4 riekelių šviesios duonos
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukšto KIKKOMAN sezamų padažo
1 šaukšto marinuoto imbiero
1 šaukšto KIKKOMAN padažo „Yakitori“
1 saujelės šviežių petražolių
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
1. Į kepimo popieriumi išklotą skardą sudėkite ANAMMA šaldytus sojų pjausnius, kepkite įkaitintoje 200 °C orkaitėje apie 10 min.
2. Šiaudeliais supjaustykite kopūstą, truputį pamaigykite pirštais. Morką nuskuskite ir sutarkuokite burokine tarka.
3. Dubenyje sumaišykite daržoves, suberkite kmynus, įtarkuokite vieną skiltelę česnako, sudėkite SUSLAVIČIAUS padažą „Majonezas & kečupas“ ir gerai išmaišykite.
4. Duoną apkepinkite aliejuje iš abiejų pusių. Iškepusią sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir įtrinkite česnaku.
5. Ant duonos riekelių tepkite KIKKOMAN sezamų padažo, dėkite pagamintų salotų, sojų pjausnių, marinuoto imbiero ir viską pagardinkite KIKKOMAN padažu „Yakitori“.
6. Sumuštinius papuoškite šviežiomis petražolėmis.
Gardžių atradimų.