Skonių kelionės. Jauki žiedinio kopūsto ir kietojo sūrio kompozicija

Ši pora – puikus pavyzdys, kaip sotų ir gardų patiekalą pasigaminti vos iš dviejų ingredientų. Abu jie – švelnaus, tačiau pikantiško skonio, kurį ypač išryškina muskato riešutas.

orkaitėje keptas žiedinis kopūstas su sūriu_ kalafioro apkepas_apkepas su kalafioru_ vmg receptas_apkepo receptas_greitas apkepas_daržovių apkepas
Shutterstock.com nuotr.

Vienas būdų – žiedinį kopūstą ir kietąjį sūrį sujungti trintoje sriuboje, tačiau žiedinį kopūstą galima pakepinti orkaitėje, o likus 10 min. iki kepimo pabaigos aplieti sūrio, sviesto, miltų ir pieno padažu, išlydytu keptuvėje. Gardinkite viską tarkuotu muskato riešutu, druska ir pipirais.


Skanaus!