Greitai paruošiami žuvainiai su apkeptu žiediniu kopūstu (Receptas)

Gražus, gaivus, sotus patiekalas dienai be mėsos.

Greitai paruošiamų žuvainių su apkeptu žiediniu kopūstu receptą verta turėti savo receptų knygoje.

Greitai paruošiami žuvainiai su apkeptu žiediniu kopūstu, vmg receptas
VMG nuotr.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite ČIA


2 asm.


Greitai paruošiamiems žuvainiams pagaminti reikia:

  • ½ nedidelio, apvirto sūdytame vandenyje žiedinio kopūsto

  • Žiupsnelio KOTANYI itališkų žolelių

  • 1 šaukšto kokybiško alyvuogių aliejaus

  • 2 šaukštų aliejaus iš džiovintų pomidorų

  • Žiupsnelio citrinos žievelės

  • 1 česnako skiltelės

  • 2 KINTAI ŽUVAINIŲ lašišos filė maltinukų su džiovintais pomidorais ir baziliku

  • 1 džiovintų jūrų dumblių lakšto

  • Kuokštelio svogūnų laiškų

  • Kuokštelio laiškinių česnakų

  • Keleto mėtos lapelių

  1. Žiedinius kopūstus sumaišykite su KOTANYI itališkomis žolelėmis, alyvuogių aliejumi, džiovintų pomidorų skysčiu, tarkuota citrinos žievele ir česnaku.

  2. KINTAI ŽUVAINIUS lašišos filė maltinukus su džiovintais pomidorais ir baziliku pusiau įsukite į jūrų dumblių lakštą arba uždėkite iškirptą juostelę (kaip tai padaryti galite pamatyti laidoje, apipilkite džiovintų pomidorų aliejumi ir jį įmasažuokite.

  3. Sudėkite į skardelę žiedinius kopūstus, į kitą skardelę žuvainius ir 190 °C temp. orkaitėje kepkite apie 10 min.

  4. Svogūnų laiškus ir laiškinius česnakus susmulkinkite. Ir apibarstykite iškepusius žuvainius ir žiedinius kopūstus. Papuoškite mėtos lapeliais.

ALFO PATARIMAI:

· Jei neturite džiovintų jūrų dumblių lapų, galite jų nedėti.

· Žuvainius galite patiekti tradiciškai su bulvių koše ir salotomis.

· Šie žuvainiai puikiai tiks ir „burgeriams“.


Skanaus!


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg