Kukuliai gali būti puikus pyrago įdaras – pamėginkite. Taip pat nuostabiai atrodys kukuliai ant atvirų pyragų, picų arba picetų. Drąsiai eksperimentuokite – kukuliai atlaikys viską! Bemielės tešlos pyrago su mėsos kukuliais ir pelėsinio sūrio padažu receptas.
![nesaldus bemielės tešlos pyragas su kukuliais, receptas, idėja pietums, Alfo receptai](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_8312222f02054ab38b7033022f46cc5c~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_164,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_8312222f02054ab38b7033022f46cc5c~mv2.jpg)
2–3 asm.
Gaminimo laikas 10 min.
Kepimas 30 min.
Orkaitės t-ra 190 °C
Nesaldžiam pyragui su kukuliais reikia:
1 lakšto sluoksniuotos bemielės tešlos (~300 g)
300 ml neriebios grietinėlės
1 kiaušinio
80 g pelėsinio sūrio*
Žiupsnelio tarkuoto muskato
Druskos, juodųjų pipirų
Į kepimo formą sudėkite sluoksniuotos tešlos lakštą.
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniu. Supilkite mišinį į formą su sluoksniuota tešla.
Pelėsinį sūrį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į grietinėlę. Pagardinkite tarkuotu muskatu, druska ir šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.
Sudėliokite kukulius.
Šaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 min.
Patiekite su šviežių daržovių salotomis.
Skanaus!