Virti ar kepti varškėčiai?
Kai išbandysite šį avietėmis pagardintų varškėčių receptą, balsuosite už virtus! Labai varškingi, bet tuo pačiu – ir itin purūs. Patiekite su grietine, šilauogėmis ir granolos pabarstukais: toks patiekalas – švelnus ir tuo pat metu traškus – nukarūnuos kitus pusryčių bei vakarienių patiekalus-karalius. Beveik desertas!
Garantuojame, kad labai patiks vaikams.
Video receptą žiūrėkite Alfo IG profilyje čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2–3 asm.
Gaminimo laikas: apie 30 min.
Varškėčiams pagaminti reikia:
500 g ŽEMAITIJOS pusriebės varškės
1 kiaušinio
1 šaukšto DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
Žiupsnelio KOTANYI burbono vanilinio cukraus
25 g SUPER GARDEN liofilizuotų aviečių
5 šaukštų miltų
Žiupsnelio druskos
ŽEMAITIJOS natūralios grietinės (patiekimui)
Keleto šilauogių (papuošimui)
PAULUNS granolos su kakava ir avietėmis (papuošimui)
Mėtų lapelių (papuošimui)
1. Į dubenį dėkite ŽEMAITIJOS pusriebės varškės, įmuškite kiaušinį, berkite DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“, KOTANYI burbono vanilinio cukraus. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu.
2. Berkite rankomis trupintų SUPER GARDEN liofilizuotų aviečių. Vėl viską sutrinkite ir mentele išmaišykite.
3. Dėkite miltų, gerai išmaišykite ir tada minkykite. Jei reikia, berkite dar miltų. Formuokite pailgus tešlos ritinėlius. Supjaustykite juos nedideliais gabalėliais.
4. Varškėčius berkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 3–4 min.
5. Patiekite su ŽEMAITIJOS grietine. Papuoškite šilauogėmis, paskaninkite PAULUNS granola su kakava ir avietėmis, mėtų lapeliais.
Gardžių atradimų.
Commentaires