Užuodžiate vasarą? Ne tik atsidarę langus, išėję į terasas, bet ir puoduose, kuriuose gaminate maistą?
Ką gaminome šią savaitę?
Kai ištobulinsite naminės karamelės virimo įgūdžius, tapsite populiariausiu žmogumi namuose. Ir tai ne juokas, nes kas nemėgsta karamelės, kurią galima sušaldyti ir turėti naminio griliažo, arba pagardinti ledus, pyragus ir pan. Patarimai laukia čia.
Omletas – greitai paruošiamas, sotus, skanus patiekalas, kurio visada džiaugiasi visi pusryčiautojai. Šiuo – puriu sūrio omletu (nes su daug sūrio!) džiaugsis ir pietautojai, ir vakarieniautojai. Tai visiškai universalus maistas, kuriam paruošti užtruksite vos 15 minu. Patiekite jį su žolelėmis ir duonele – dėkingumas ir apkabinimas garantuoti!
Plonomis riekelėmis pjaustytos ir orkaitėje iškeptos bulvės išpopuliarėjo Švedijos restoranuose. Pirmą kartą hasselback bulvės buvo patiektos 1953 metais. Jos gali būti pagrindinis patiekalas, garnyras ar vakarėlio užkandis. Alfas kviečia išbandyti bulvių ir morkų hasselback.
Gundantis pasiūlymas: braziliški jautienos iešmeliai su keptų paprikų salsa. Jeigu nemėgstate šviežių paprikų, būtinai pabandykite jas keptas. O jeigu pabodo steikas, iešmeliai suteiks naujų pojūčių.
Želė per 15 minučių ir nereikia jokio šaldytuvo? Alfo triukas čia.
Gardžių atradimų.
Comments