top of page

Skaitomiausiųjų TOP5: salotų sezonas, šventė vaikams ir jaukus maistas

Pavasaris nenuspėjamas. Šios savaitės meniu panašus: pradedame salotų sezoną, bet dar neatsisveikiname su jaukiais šildančiais troškiniais.

alfo receptai
VMG nuotr.

Didžiausia naujiena „Kakė Makė virtuvėje su Alfu Ivanausku“ – tai dar viena Alfo  kulinarinė knyga mažiesiems smaguriams ir visai šeimai ir ne tik apie tai, ką ir kaip skaniai gaminti, bet ir apie bendradarbiavimą, draugystę, dalinimąsi (skanėstais ir pareigomis), tvarkos svarbą (pirmiausia, virtuvėje) ir… kaip svarbu neskubėti, nes viskam yra savas laikas. Paskaitykite ir įsigykite čia


nauja Alfo knyga
VMG nuotr.

Karis – jaukus ir šildantis, Rytų skoniais atsiskleidžiantis patiekalas, kurį galima valgyti ir kaip atskirą patiekalą ir kaip garnyrą. Šis troškinys – su mėsa ir krevetėmis – sotus, todėl patiekite jį kaip atskirtą patiekalą su ryžiais. Greitai paruošiamas, aromatingas, turtingas skonių: neatsiginsite komplimentų ir prašymų pasidalinti receptu.


karis_alfo receptas
VMG nuotr.

Greitai pagaminamas, nostalgiškas desertas, kuris tiks visoms progoms ir patiks turbūt visiems be išimčių. Kai norisi kažko gražaus ir gaivaus, rinkitės vyšnių želę.


vysniu zele_alfo receptas
VMG nuotr.

Salotos yra kaip gėlių puokštė. Jos turi būti šviežios, traškios, estetiškos ir žadinti apetitą. Atrinkome receptus, kurie papuoš ir Velykų, ir kiekvienos kitos šventės stalą.


vysniu zele_alfo receptas
VMG nuotr.

Įdaryti kiaušiniai gali būti atskira kulinarijos meno šaka. Yra šimtai ingredientų, prieskonių, pagardų, puošybos ir šio patiekalo patiekimo būdų. Bet esame beveik tikri, kad taip – grybais, sūriu ir spragėsiais – įdarytų kiaušinių dar neragavote. Išbandykite. Lengva pagaminti, gardu ir intriguoja. Tikras šventinis pasirinkimas!


įdaryti kiaušiniai_alfo receptas
VMG nuotr.

Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page