Pavasaris nenuspėjamas. Šios savaitės meniu panašus: pradedame salotų sezoną, bet dar neatsisveikiname su jaukiais šildančiais troškiniais.
Didžiausia naujiena – „Kakė Makė virtuvėje su Alfu Ivanausku“ – tai dar viena Alfo kulinarinė knyga mažiesiems smaguriams ir visai šeimai ir ne tik apie tai, ką ir kaip skaniai gaminti, bet ir apie bendradarbiavimą, draugystę, dalinimąsi (skanėstais ir pareigomis), tvarkos svarbą (pirmiausia, virtuvėje) ir… kaip svarbu neskubėti, nes viskam yra savas laikas. Paskaitykite ir įsigykite čia
Karis – jaukus ir šildantis, Rytų skoniais atsiskleidžiantis patiekalas, kurį galima valgyti ir kaip atskirą patiekalą ir kaip garnyrą. Šis troškinys – su mėsa ir krevetėmis – sotus, todėl patiekite jį kaip atskirtą patiekalą su ryžiais. Greitai paruošiamas, aromatingas, turtingas skonių: neatsiginsite komplimentų ir prašymų pasidalinti receptu.
Greitai pagaminamas, nostalgiškas desertas, kuris tiks visoms progoms ir patiks turbūt visiems be išimčių. Kai norisi kažko gražaus ir gaivaus, rinkitės vyšnių želę.
Salotos yra kaip gėlių puokštė. Jos turi būti šviežios, traškios, estetiškos ir žadinti apetitą. Atrinkome receptus, kurie papuoš ir Velykų, ir kiekvienos kitos šventės stalą.
Įdaryti kiaušiniai gali būti atskira kulinarijos meno šaka. Yra šimtai ingredientų, prieskonių, pagardų, puošybos ir šio patiekalo patiekimo būdų. Bet esame beveik tikri, kad taip – grybais, sūriu ir spragėsiais – įdarytų kiaušinių dar neragavote. Išbandykite. Lengva pagaminti, gardu ir intriguoja. Tikras šventinis pasirinkimas!
Gardžių atradimų.
Comments