top of page

Skaitomiausiųjų TOP5: gardžios Alfo vilos istorijos ir daržovių marinavimas žiemai

Ką labiausiai skaitėte ir kokius receptus pamėgote šią savaitę?

Ieškomiausi vmgonline receptai_Alfo receptai_interviu su šefu
VMG nuotr.

Pirmadienį naujo sezono kulinarinėje laidoje ALFO VILA galėjote žvilgtelėti į Alfo Ivanausko kuriamą tikros vilos interjerą, pasigrožėti vaizdais pro langus ir, žinoma, skaniais patiekalais.


rožių actas_Alfo receptas
Alfo Ivanausko nuotr.

namuose džiovinti pomidorai_receptas
Alfo Ivanausko nuotr.

Laidoje ALFO VILA Alfas pasidalino paprastu triuku, kurio dėka net ir augalų negausios puokštės laikys „formą”, stovės stabiliai ir neišsiklaipys į skirtingas puses.


Kaip komponuoti puokštę_Alfo patarimai
Alfo Ivanausko nuotr.

Puikus būdas išsaugoti rudens gėrybes žiemai – jas marinuoti. Tam puikiai tinka ne tik agurkai, bet ir morkos, česnakai, paprikos, kalafiorai, kriaušės ir t. t. 5 netikėtus, bet labai gerus skonių derinių receptus rasite čia.


marinuoti kalafiorai_marinatas daržovėms_receptas
VMG nuotr.

Virtuvės šefus kalbinti įdomu taip pat, kaip ir ragauti jų kurtus kulinarinio meno kūrinius. Koks mėgstamiausias maisto produktas, kas buvo skaniausia vaikystėje, ko nebijoti gaminant ir panašius klausimus uždavėme „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ viešbučio restorano „Telegrafas“ virtuvės šefui Viliui Ručinskui. Interviu skaitykite čia.


Virtuvės šefas Vilius Ručinskas_interviu

Savaitės citata, kuri įkvėps naujai savaitei:


Iki.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page