Ką labiausiai skaitėte ir kokius receptus pamėgote šią savaitę?
Pirmadienį naujo sezono kulinarinėje laidoje ALFO VILA galėjote žvilgtelėti į Alfo Ivanausko kuriamą tikros vilos interjerą, pasigrožėti vaizdais pro langus ir, žinoma, skaniais patiekalais.
Alfas gamino neatsivalgomą makaronų patiekalą su moliūgų padažu, namuose pusiau džiovintų pomidorų pagardą, rožių medų ir rožių actą.
Laidoje ALFO VILA Alfas pasidalino paprastu triuku, kurio dėka net ir augalų negausios puokštės laikys „formą”, stovės stabiliai ir neišsiklaipys į skirtingas puses.
Puikus būdas išsaugoti rudens gėrybes žiemai – jas marinuoti. Tam puikiai tinka ne tik agurkai, bet ir morkos, česnakai, paprikos, kalafiorai, kriaušės ir t. t. 5 netikėtus, bet labai gerus skonių derinių receptus rasite čia.
Virtuvės šefus kalbinti įdomu taip pat, kaip ir ragauti jų kurtus kulinarinio meno kūrinius. Koks mėgstamiausias maisto produktas, kas buvo skaniausia vaikystėje, ko nebijoti gaminant ir panašius klausimus uždavėme „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ viešbučio restorano „Telegrafas“ virtuvės šefui Viliui Ručinskui. Interviu skaitykite čia.
Savaitės citata, kuri įkvėps naujai savaitei:
Iki.