Ką labiausiai skaitėte ir kokius receptus pamėgote šią savaitę?
![Ieškomiausi vmgonline receptai_Alfo receptai_interviu su šefu](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_65fdd456a47041cd8912ef66d6e4ca62~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_65fdd456a47041cd8912ef66d6e4ca62~mv2.jpg)
Pirmadienį naujo sezono kulinarinėje laidoje ALFO VILA galėjote žvilgtelėti į Alfo Ivanausko kuriamą tikros vilos interjerą, pasigrožėti vaizdais pro langus ir, žinoma, skaniais patiekalais.
Alfas gamino neatsivalgomą makaronų patiekalą su moliūgų padažu, namuose pusiau džiovintų pomidorų pagardą, rožių medų ir rožių actą.
![rožių actas_Alfo receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_0fe4f457379a474bbfb9bc6ea98c8cf7~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_0fe4f457379a474bbfb9bc6ea98c8cf7~mv2.jpg)
![namuose džiovinti pomidorai_receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_291f98552f31457db368c31b14c3feee~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_291f98552f31457db368c31b14c3feee~mv2.jpg)
Laidoje ALFO VILA Alfas pasidalino paprastu triuku, kurio dėka net ir augalų negausios puokštės laikys „formą”, stovės stabiliai ir neišsiklaipys į skirtingas puses.
![Kaip komponuoti puokštę_Alfo patarimai](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_bdd5274a8e2840b69ba082fe66b0491f~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_bdd5274a8e2840b69ba082fe66b0491f~mv2.jpg)
Puikus būdas išsaugoti rudens gėrybes žiemai – jas marinuoti. Tam puikiai tinka ne tik agurkai, bet ir morkos, česnakai, paprikos, kalafiorai, kriaušės ir t. t. 5 netikėtus, bet labai gerus skonių derinių receptus rasite čia.
![marinuoti kalafiorai_marinatas daržovėms_receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_018bc119b9e94aaca473f29f998bf1a4~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_160,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_018bc119b9e94aaca473f29f998bf1a4~mv2.jpg)
Virtuvės šefus kalbinti įdomu taip pat, kaip ir ragauti jų kurtus kulinarinio meno kūrinius. Koks mėgstamiausias maisto produktas, kas buvo skaniausia vaikystėje, ko nebijoti gaminant ir panašius klausimus uždavėme „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ viešbučio restorano „Telegrafas“ virtuvės šefui Viliui Ručinskui. Interviu skaitykite čia.
![Virtuvės šefas Vilius Ručinskas_interviu](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_33f6e149b5cc4df2ae683d0477f76739~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_221,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_33f6e149b5cc4df2ae683d0477f76739~mv2.jpg)
Savaitės citata, kuri įkvėps naujai savaitei:
![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_4a394d6b474c460ba27dd40a61108095~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_4a394d6b474c460ba27dd40a61108095~mv2.jpg)
Iki.