top of page

SKAITOMIAUSIŲJŲ TOP5: mėgstamiausias Karalienės sumuštinis ir geriausias šio sezono pyragas

Savaitė, pilna įvykių, jausmų, pergalių, pralaimėjimų, džiaugsmo ir liūdesio. Ir, žinoma, įvairių skonių.

Ką rinkotės skaityti ir gaminti?

skaitomiausi vmgonline tekstai_ieškomiausi Alfo receptai
VMG nuotr.

Šią savaitę neįmanoma negalvoti, nekalbėti, nerašyti apie Anglijos Karalienę Elžbietą II. Epochos simboliu vadinama Karalienė mėgo paprastą, bet gerą maistą. Karalienė daug keliavo, ragavo įvairių tautų ir skonių patiekalų, gamintų ir patiektų išties karališkai, tačiau mėgstamiausi Jos Didenybės patiekalai yra tokie paprasti, kad ne vienas nustemba. Plačiau skaitykite čia.


sumuštinis su tuno majonezu_ką valgė karalienė Elžbieta?
Shutterstock.com nuotr.

Mėgstate pyragus, kuriuose mažai tešlos, bet daug saldžiarūgščio įdaro? Šis obuolių pyragas kaip tik toks.

greitas obuolių pyragas_obuolių pyrago receptai_naminis pyragas_pyragas su obuoliais
VMG nuotr.

Naują kulinarinių laidų sezoną Alfas pradėjo su savo mėgstamiausiu patiekalu – bulviniais blynais. Šį kartą jie itin traškūs, o juos dar labiau paskanino ypatingas ingredientas.


bulviniai blynai_receptas_bulvių patiekalai_traškūs bulviniai blynai
VMG nuotr.

Rudeniu kvepianti, jaukumu apgaubianti, kvapni ir soti grybų ir lęšių sriuba suteiks jėgų ir... laimės jausmo! Prie šios sriubos puikiai tinka juoda duona ir šaukštas grietinės, o norintiems

netikėto derinio rekomenduojame prieš gaminimo pabaigą įberti truputį cinamono, kuris puikiai su grybų aromatu.


grybų sriuba_naminė grybų sriuba_tiršta miško grybų sriuba
VMG nuotr.


Antradienį, rugsėjo 6 dieną, startavo naujas „Alfo Didysis šou“ sezonas, kuriame bus daug netikėtumų, dar nematytų receptų ir negirdėtų patarimų, kaip savo virtuvėje užtrukti trumpiau, gaminti paprasčiau ir skaniu maistu mėgautis dar aistringiau. Naujojo sezono šūkis: „Kasdien“! Kasdien vis nauja laida, tema ir pokalbiai su savo sričių žinovais. Daugiau skaitykite čia.


Naujas Alfo laidų sezonas
VMG nuotr.

Iki skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page