Šaltsriubių sezonas prasideda! O ši, ispaniško tipo sriuba, nukonkuruos ir lietuvių taip
mėgstamus šaltibarščius.
Video receptą žiūrėkite čia
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
2–4 asm.
Gaminimo laikas: 10 min.
Šaltai pomidorų sriubai pagaminti reikia:
2 riekelių GARDĖSIS 34 % sėklų sumuštinių duonos
1 raudonos paprikos
1 nedidelio svogūno
3–4 pomidorų
½ ilgavaisio agurko
2–3 skiltelių česnako
2 šaukštų Vorčesterio padažo
3–4 šaukštų BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus
2 stiklinių ŽEMAITIJOS natūralaus kefyro
1 raudonos aitriosios paprikos
Žiupsnelio druskos
1 saujelės gražgarsčių
Keletos riekelių vytinto kumpio
1–2 virtų kiaušinių
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.
Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.
1. GARDĖSIS 34 % sėklų sumuštinių duonos riekeles apskrudinkite.
2. Į ZYLE kokteilinę sudėkite stambiai pjaustytas daržoves, česnako skilteles,
pagardinkite Vorčesterio padažu ir BASSO ypač tyru alyvuogių aliejumi.
3. Supilkite ŽEMAITIJOS natūralų kefyrą ir sudėkite aitriąją papriką.
4. Sutrinkite iki kreminės konsistencijos ir pagardinkite druska.
5. Sumaltą sriubą pilkite į lėkštę.
6. Ant viršaus dėkite gražgarstes, plėšytą kumpį, griežinėliais pjaustytą virtą kiaušinį.
7. Viską pagardinkite KOTANYI juodaisiais pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
8. Patiekite su skrudinta duona.
Skanaus.
Komentarze