top of page

Restoranas be terasos vasarą – miręs? (laidos įrašas)

Kuo lauke šilčiau, tuo mažiau norime sėdėti tarp keturių sienų. Lygiai taip pat ir su restoranais: geriau renkamės lauko terasas, o gerus restoranus, negalinčius pasiūlyti šios paslaugos, pamirštame iki rudens. Jei restoranas vasarą neturi terasos, tai dar nereiškia, kad jis blogas ir nepritraukia klientų, tačiau, be abejonės, lauko terasas įsirengusiems restoranams lengviau. Tai paliudijo ir UAB „Amber Food“ direktorius Gediminas Balnys.

Be šių klausimų laidos metu vedėjai kartu su įvairių sričių pašnekovais aptarė turizmų srautų pasiskirstymą lauko terasose ir pačiuose restoranuose, reikalavimus terasoms įsirengti ir alkoholio draudimus lauko terasose.

„Žinių radijo“ eteryje susitinkame kiekvieną ketvirtadienį, 16:08 val.


Naujausi įrašai

bottom of page