Perlinių kruopų košė su avietėmis (Receptas)

Avietėmis kvepianti, moliūgų sėklomis praturtinta, klevų sirupu pagardinta perlinių kruopų košė.

Pusryčiams subalansuotas receptas.

perlinių kruopų košė su avetėmis, vmg receptas
VMG nuotr.

2–3 asmenims


Perlinių kruopų košei su avietėmis pagaminti reikia:

  • 200 g perlinių kruopų

  • 150 g šviežių arba šaldytų aviečių

  • 1 šaukštelio kokosų aliejaus (nebūtina)

  • 1 šaukštelio klevų sirupo

  • žiupsnelio druskos

  • 50 g kepintų moliūgų sėklų

  • 6–8 datulių

  1. Perlines kruopas išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės ir sumaišykite su trintomis avietėmis, kokosų aliejumi, klevų sirupu ir druska.

  2. Pagardinkite moliūgų sėklomis ir smulkintomis datulėmis.


Skanaus!