Avietėmis kvepianti, moliūgų sėklomis praturtinta, klevų sirupu pagardinta perlinių kruopų košė.
Pusryčiams subalansuotas receptas.
![perlinių kruopų košė su avetėmis, vmg receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_b68cb9c3b0b940c8af8388dd0dfcc981~mv2.png/v1/fill/w_49,h_49,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_b68cb9c3b0b940c8af8388dd0dfcc981~mv2.png)
2–3 asmenims
Perlinių kruopų košei su avietėmis pagaminti reikia:
200 g perlinių kruopų
150 g šviežių arba šaldytų aviečių
1 šaukštelio kokosų aliejaus (nebūtina)
1 šaukštelio klevų sirupo
žiupsnelio druskos
50 g kepintų moliūgų sėklų
6–8 datulių
Perlines kruopas išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės ir sumaišykite su trintomis avietėmis, kokosų aliejumi, klevų sirupu ir druska.
Pagardinkite moliūgų sėklomis ir smulkintomis datulėmis.
Skanaus!