top of page

Nicos salotų daugiasluoksnis sumuštinis (Receptas)

Daugiasluoksnis sumuštinis yra puikus sprendimas, svarstantiems, kur panaudoti nesuvalgytus velykinius kiaušinius. Sotus ir net kelių skirtingų skonių derinių sumuštinis nustebins Jūsų skonio receptorius.


nicos salotų sumuštinis_Nicos salotos_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

 

Gaminimo laikas: 20 min.

3–4 asm.


Nicos salotų sumuštiniui pagaminti reikia:

  • 2 šaukštų OBELIŲ majonezo „Tradicinis“

  • 150 g konservuoto tuno

  • ½ šaukšto kaparėlių

  • 1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 šaukštelio raudonojo vyno acto

  • 2 pomidorų

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 2 kietai virtų kiaušinių

  • 4–5 SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 6 riekelių GARDĖSIO juodos duonos su saulėgrąžomis „Jorė“

  • 2 šaukštų RAMBYNO lydyto sūrelio „Mildutė“

  • 1 saujos špinatų lapelių

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • 1 saujelės LAYS bulvių traškučių su druska „Oven Baked“

  • 7–8 Kalamata alyvuogių

  • 1 saujelės bazilikų lapelių

1. Į dubenėlį dėkite OBELIŲ majonezą „Tradicinis“, konservuotą tuną, kaparėlius, citrinos žievelę, tarkuotą česnaką ir actą. Atsargiai išmaišykite.

2. Pomidorus, svogūną, kiaušinius ir SPILVA marinuotus agurkėlius supjaustykite griežinėliais.

3. GARDĖSIO juodos duonos su saulėgrąžomis „Jorė“ riekeles kepkite ZYLE grilyje apie 2 min.

4. Ant apskrudintos duonos tepkite RAMBYNO lydytą sūrelį „Mildutė“, dėkite špinatų lapelius, tuno padažo, pjaustytus pomidorus, svogūnus.

5. Ant viršaus dėkite duonos riekeles, tuno padažo, pjaustytus agurkėlius, svogūnus, kiaušinius, keletą špinatų lapelių ir pagardinkite KOTANYI juodaisiais pipirais.

6. Dėkite likusias duonos riekeles, tuno padažą, trupintus LAYS bulvių traškučius „Oven Baked“ su druska, alyvuoges ir keletą kaparėlių.

7. Pagardinkite pipirais bei papuoškite bazilikų lapeliais.


Skanaus.


Naujausi įrašai

bottom of page