Nors lauke žalumos beveik nėra ir už lango matome tik sniegą, bet savo virtuvėje galite džiaugtis žalios spalvos trinta ir nepaprastai kremine brokolių sriuba.

Video receptą rasite čia
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
2–3 asm.
Gaminimo laikas: 30 min.
Greitai brokolių sriubai išvirti reikia:
1 vidutinio dydžio poro
1 saliero lapkočio
1 svogūno
2–3 šaukštų OBELIŲ saulėje džiovintų pomidorų skonio rapsų aliejaus
Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros
Žiupsnelio KOTANYI pipirų mišinio
3 skiltelių česnako
1 NATUR COMPAGNIE ekologiško daržovių sultinio kubelio
300 ml pieno
½ stiklinės TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
1 vidutinio dydžio brokolio
1 pakelio DOBILAS ekologiško fermentinio sūrio riekelėmis
100 g šaltai rūkytos skumbrės
Keleto lapelių baziliko
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska
1. Porą, saliero lapkotį ir svogūną susmulkinkite.
2. Keptuvėje įkaitinkite OBELIŲ saulėje džiovintų pomidorų skonio rapsų aliejų ir jame
apkepkite smulkintas daržoves apie 4–5 min. Pagardinkite KOTANYI malta kalendra ir
pipirų mišiniu.
3. Česnaką susmulkinkite ir sudėkite į kepamas daržoves. Dėkite NATUR COMPAGNIE
daržovių sultinio kubelį ir viską užpilkite pienu bei TICHĖ natūraliu mineraliniu
vandeniu.
4. Virkite apie 5 min. ir sudėkite žiedynais smulkintą brokolį. Viską dar pavirkite apie 7
min.
5. Išvirus sudėkite DOBILAS ekologišką fermentinį sūrį riekelėmis ir maišykite tol, kol
sūris išsilydys.
6. Gautą sriubą sumalkite ELECTROLUX trintuvu.
7. Sriubą pilkite į pasirinktą lėkštę. Ant viršaus dėkite plėšytą šaltai rūkytą skumbrę ir viską
pagardinkite baziliko lapeliais bei KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su druska.
Skanaus.