Cinamonu ir meduoliais kvepiantis sodrus kavos gėrimas kiekvienam rytui ar popietei suteiks dar daugiau jaukumo jausmo. Palepinkite mylimus ir, žinoma, save.
Meduolinei kavai paruošti reikia:
25 g JURA kavos pupelių „Impressa“
45 ml vandens
100 ml pieno
½ šaukštelio cinamono
1 šaukštelio meduolių prieskonių mišinio
¼ apelsino žievelės
2–3 šaukštų plaktos grietinėlės
1–2 šaukštų kedrinių pinijų
1 šaukštelio smulkintų kalėdinių saldainių
JURA kavos aparatu pagaminkite 1 puodelį espreso kavos.
Į prikaistuvį supilkite pieną, sudėkite cinamoną, meduolių prieskonius, įtarkuokite apelsino žievelės, supilkite kavą ir šildykite ant mažos kaitros (nuolat maišant), kol prieskoniai gerai išsimaišys.
Kavos gėrimą supilkite į puodelį, ant viršaus sudėkite plaktą grietinėlę, užberkite riešutų ir smulkintų saldainių gabaliukų.
Video receptas:
Skanaus.