top of page

Meduolinė kava (Receptas)

Cinamonu ir meduoliais kvepiantis sodrus kavos gėrimas kiekvienam rytui ar popietei suteiks dar daugiau jaukumo jausmo. Palepinkite mylimus ir, žinoma, save.


meduolinė kava_receptas_kavios gėrimas_JURA
VMG nuotr.

Meduolinei kavai paruošti reikia:

  • 25 g JURA kavos pupelių „Impressa“

  • 45 ml vandens

  • 100 ml pieno

  • ½ šaukštelio cinamono

  • 1 šaukštelio meduolių prieskonių mišinio

  • ¼ apelsino žievelės

  • 2–3 šaukštų plaktos grietinėlės

  • 1–2 šaukštų kedrinių pinijų

  • 1 šaukštelio smulkintų kalėdinių saldainių

  1. JURA kavos aparatu pagaminkite 1 puodelį espreso kavos.

  2. Į prikaistuvį supilkite pieną, sudėkite cinamoną, meduolių prieskonius, įtarkuokite apelsino žievelės, supilkite kavą ir šildykite ant mažos kaitros (nuolat maišant), kol prieskoniai gerai išsimaišys.

  3. Kavos gėrimą supilkite į puodelį, ant viršaus sudėkite plaktą grietinėlę, užberkite riešutų ir smulkintų saldainių gabaliukų.

Video receptas:



Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page