Cinamonu ir meduoliais kvepiantis sodrus kavos gėrimas kiekvienam rytui ar popietei suteiks dar daugiau jaukumo jausmo. Palepinkite mylimus ir, žinoma, save.
![meduolinė kava_receptas_kavios gėrimas_JURA](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_9c02d74d4fc24b108a6de0b2c3e00cab~mv2.png/v1/fill/w_49,h_49,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_9c02d74d4fc24b108a6de0b2c3e00cab~mv2.png)
Meduolinei kavai paruošti reikia:
25 g JURA kavos pupelių „Impressa“
45 ml vandens
100 ml pieno
½ šaukštelio cinamono
1 šaukštelio meduolių prieskonių mišinio
¼ apelsino žievelės
2–3 šaukštų plaktos grietinėlės
1–2 šaukštų kedrinių pinijų
1 šaukštelio smulkintų kalėdinių saldainių
JURA kavos aparatu pagaminkite 1 puodelį espreso kavos.
Į prikaistuvį supilkite pieną, sudėkite cinamoną, meduolių prieskonius, įtarkuokite apelsino žievelės, supilkite kavą ir šildykite ant mažos kaitros (nuolat maišant), kol prieskoniai gerai išsimaišys.
Kavos gėrimą supilkite į puodelį, ant viršaus sudėkite plaktą grietinėlę, užberkite riešutų ir smulkintų saldainių gabaliukų.
Video receptas:
Skanaus.