Saldus varškės sūrelis yra bene skaniausias vaikystės desertas. Sujungus dvi saldžias svajones į vieną, t. y. sūrelį ir tiramisu, gauname svajonę kvadratu.
Receptas, kurį kartosite iš kartos į kartą.
![tiramisu su varškės sūreliais_receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_6f507c9afd5f475ea177c9bb0f32b1c9~mv2.jpg/v1/fill/w_123,h_166,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_6f507c9afd5f475ea177c9bb0f32b1c9~mv2.jpg)
2–4 porcijoms
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
Tiramisu pagaminti reikia:
2 kiaušinių trynių
50 g cukraus
250 g maskarponės
50 ml kavos likerio
4 varškės sūrelių
1 šaukšto kakavos
saujos šilauogių
1. Trynius ištrinkite su cukrumi, sumaišykite su maskarpone ir kavos likeriu.
2. Į pasirinktus indelius dėkite po pusę sūrelio, tada sluoksnį kremo, jį
apiberkite kakava, vėl pusę sūrelio, sluoksnį kremo ir užbarstykite šilauogėmis.
Skanaus!