Madingiausias sezono receptas – avietinis tiramisu! (receptas)

Šiam itališkam desertui abejingųjų turbūt nėra. Sezoninė klasikinės sudėties rekonstrukcija suteiks tik dar daugiau skonio ir aistros šiam saldaus stalo hitui. Pasitikite avietinį tiramisu!

Labai lengva pagaminti ir visada geras rezultatas, visiems visada patinka.




2–4 porcijoms


Avietiniam tiramisu pagaminti reikia:

  • 2 kiaušinių trynių

  • 50 g cukraus

  • 250 g maskarponės

  • 300 g aviečių

  • 200 sausainių „Damų piršteliai“

  • 150 g raudonų uogų sulčių

  • 100 ml aviečių likerio

  • 1 šaukšto kakavos

  • saujos šviežių gervuogių ar kitų uogų

1. Trynius ištrinkite su cukrumi. Sudėkite maskarponę ir suberkite avietes. Atsargiai išmaišykite. 2. Sultis sumaišykite su likeriu.

3. Sausainius mirkykite sultyse ir į mėgstamus indelius sluoksniuokite su paruoštu kremu.

4. Viršų apsijokite kakava ir užbarstykite šviežiomis uogomis.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg