top of page

Labai kvapnus persiškas morkų džemas (Receptas)


morkų džemas_konservuotos uogos ir daržovės_pagardas_Alfo receptai
VMG nuotr.


800 ml

Gaminimas 20 min.

Virimas 60 min.

Morkų džemui pagaminti reikia:

  • 3 citrinų

  • 1 kg sultingų AUGA morkų

  • 800 g cukraus

  • 2 cinamono lazdelių

  • ½ šaukštelio imbiero

1. Nutarkuokite citrinų žievelę. Išspauskite sultis. Morkas sutarkuokite. Sumaišykite morkas, citrinų sultis, žievelę ir cukrų, įdėkite cinamono lazdeles.

2. Užvirinkite ir virkite apie 40–45 min. Suberkite imbierą ir dar trumpai pavirkite.

3. Sudėkite į paruoštus stiklainius, užsukite ir aušinkite apverstus.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page