top of page

Kokosų pieno sriuba (Receptas)

Išbandykite Azija kvepiančią gardžią kokosų pieno sriubą, pagamintą multifunkciniame ZYLE puode. Greičiau ir dar gardžiau!

kokosų pieno sriuba, receptas
VMG nuotr.

Kokosų pieno sriubai pagaminti reikia:

  • 30 ml alyvuogių aliejaus

  • 20 g imbiero

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 1 saujos „Shiitake“ grybų

  • 2 skiltelių česnako

  • ½ paprikos

  • 1 šaukšto „Tom Yum“ pastos

  • 400 ml kokosų pieno

  • 80 g kiaušininių makaronų

  • 100 g konservuotų kukurūzų

  • 100 g poro

  • 1 kininio bastučio

  • 1 aitriosios paprikos

  • 10 g svogūnų laiškų

  • 1 žaliosios citrinos

  1. Įkaitinkite ZYLE multifunkcinį puodą ir įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite pjaustytą imbierą, svogūną, grybus, česnakus, papriką ir pakepkite 3–4 min.

  2. Sudėkite „Tom Yum“ pastą ir kepkite 2 min. Supilkite kokosų pieną, užvirkite, sudėkite makaronus ir virkite 2 min. mažiau nei nurodyta ant pakuotės.

  3. Sudėkite kukurūzus, pjaustytus porus, į keturias dalis padalintą kininį bastutį, ir troškinkite 2 min.

  4. Patiekite su smulkintomis aitriosiomis paprikomis, smulkintais svogūnų laiškais ir skiltele žaliosios citrinos.

Video receptas:


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page