Kokosų pieno sriuba (Receptas)

Išbandykite Azija kvepiančią gardžią kokosų pieno sriubą, pagamintą multifunkciniame ZYLE puode. Greičiau ir dar gardžiau!

kokosų pieno sriuba, receptas
VMG nuotr.

Kokosų pieno sriubai pagaminti reikia:

  • 30 ml alyvuogių aliejaus

  • 20 g imbiero

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 1 saujos „Shiitake“ grybų

  • 2 skiltelių česnako

  • ½ paprikos

  • 1 šaukšto „Tom Yum“ pastos

  • 400 ml kokosų pieno

  • 80 g kiaušininių makaronų

  • 100 g konservuotų kukurūzų

  • 100 g poro

  • 1 kininio bastučio

  • 1 aitriosios paprikos

  • 10 g svogūnų laiškų

  • 1 žaliosios citrinos

  1. Įkaitinkite ZYLE multifunkcinį puodą ir įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite pjaustytą imbierą, svogūną, grybus, česnakus, papriką ir pakepkite 3–4 min.

  2. Sudėkite „Tom Yum“ pastą ir kepkite 2 min. Supilkite kokosų pieną, užvirkite, sudėkite makaronus ir virkite 2 min. mažiau nei nurodyta ant pakuotės.

  3. Sudėkite kukurūzus, pjaustytus porus, į keturias dalis padalintą kininį bastutį, ir troškinkite 2 min.

  4. Patiekite su smulkintomis aitriosiomis paprikomis, smulkintais svogūnų laiškais ir skiltele žaliosios citrinos.

Video receptas:


Skanaus!