Kalmarai kokosų pieno padaže (Receptas)

Paprastas ir egzotiškas troškinys greitiems skaniems pietums ar vakarienei: kalmarai kokosų pieno padaže! Kaip skamba, toks ir skonis!

Kalmarai kokosų pieno padaže, vmg receptas
VMG nuotr.

4 asm.

Gaminimas 25 min.


Kalmarams kokosų padaže pagaminti reikia:

  • 1 poro

  • 3 morkų

  • 1 raudonosios paprikos

  • 300 g kalmarų

  • 3 skiltelių česnako

  • 30 g sojų padažo

  • 1 šaukšto ciberžolės

  • 1 cukinijos

  • 400 g kokosų pieno

  • 1 indelio marinuotų pupelių daigų

  • 1 aitriosios paprikos

  • Druskos, pipirų

  • 300 g ryžių makaronų

  • Saujelės kapotos kalendros

  • Aliejaus (kepti)

1. Keptuvėje apkepkite šiaudeliais pjaustytą porą, morkas ir papriką. Kai apkeps, sudėkite šiaudeliais pjaustytus kalmarus ir traiškytas česnako skilteles. Apkepkite ir supilkite sojų padažą, įberkite ciberžolės.

2. Nugarinkite ir sudėkite šiaudeliais pjaustytą cukiniją, užpilkite kokosų pieno. Troškinkite apie 5–7 min., pabaigoje sudėkite pupelių daigus, smulkintą aitriąją papriką, pagardinkite druska ir pipirais.

3. Patiekite su virtais ryžių makaronais ir kalendrų lapeliais.



Skanaus!