Gvazdikėliais, apelsinais ir šventėmis kvepiantis lengvas nealkoholinio džino kokteilis padės sukurti ypatingą nuotaiką.
1 asm.
Granatų kokteiliui su gvazdikėliais pagaminti reikia:
2 gvazdikėlių
70 ml skardinės SANPELLEGRINO gėrimo „Melogrago & arancia“
40 ml UNDONE nealkoholinio džino „No. 2 juniper type“
50 ml PFANNER apelsinų sulčių
1½ saujos ledukų
2 šaukštų granatų sėklų
Apelsino skiltelės (patiekti)
Eglės, kėnio ar kito kalėdinio medžio šakelės (patiekti)
1. Gvazdikėlius sutrinkite ir sumaišykite su SANPELLEGRINO gėrimu „Melogrago &
arancia“, UNDONE nealkoholinio džinu „No. 2 juniper type“, PFANNER apelsinų
sultimis ir sauja ledukų.
2. Gautą gėrimą nukoškite ir sumaišykite su granatų sėklomis.
3. Gėrimą patiekite stiklinėje su ledukais, apelsino skiltele ir papuoškite.
Skanaus.
Comentarios