top of page

Kaip iškepti sultingą jautienos šašlyką su graikišku jogurtu ir „grill“ česnakiniais pievagrybiais

Gardus lauke kepamos mėsos kvapas yra gero savaitgalio ir didelio malonumo gomuriui pažadas. Kaip išsikepti sultingą ir minkštą jautienos šašlyką, o prie jo paruošti tobulą garnyrą? Jautienos šašlykų su graikiniu jogurtu ir grilyje keptais česnakiniais pievagrybiais receptas Jums padės!


Jautienos šašlykas su graikišku jogurtu ir grilintais pievagrybiais, Alfo Ivanausko receptas
Shutterstock.com nuotr.

Jautienos šašlykui paruošti reikia:

  • 1 skiltelės česnako

  • 4–5 čiobrelio šakelių

  • 1 saujos kalendrų lapelių

  • 1 saujos mėtų lapelių

  • 3 šaukštų VILNIUS margarino „Kepiniams su sviestu“

  • 100 g ekologiškų AUGA Grill pievagrybių

  • 200 g KITCHEN ME jautienos šašlyko

  • 4 šaukštų graikiško jogurto

  • 2 saujų salotų lapų

  • 30 ml alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  1. Česnaką ir prieskonines žoleles smulkiai sukapokite, sumaišykite su lydytu VILNIUS margarinu „Kepiniams su sviestu“.

  2. AUGA ekologiškus Grill pievagrybius sumaišykite su žolelių ir margarino mišiniu, pagardinkite druska, pipirais.

  3. KITCHEN ME jautienos šašlyką suverkite ant iešmelio.

  4. Pievagrybius ir šašlyką kepkite BIG GREEN EGG kepsninėje 220 °C temperatūroje apie 7–10 minučių, nuolat vartydami.

  5. Į lėkštę sudėkite graikišką jogurtą, pagardinkite druska, sudėkite salotų lapus, keptus pievagrybius ir jautieną, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir užberkite mėtų.


Video receptas:



Skanaus!


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.

Naujausi įrašai

bottom of page