Gardus lauke kepamos mėsos kvapas yra gero savaitgalio ir didelio malonumo gomuriui pažadas. Kaip išsikepti sultingą ir minkštą jautienos šašlyką, o prie jo paruošti tobulą garnyrą? Jautienos šašlykų su graikiniu jogurtu ir grilyje keptais česnakiniais pievagrybiais receptas Jums padės!
Jautienos šašlykui paruošti reikia:
1 skiltelės česnako
4–5 čiobrelio šakelių
1 saujos kalendrų lapelių
1 saujos mėtų lapelių
3 šaukštų VILNIUS margarino „Kepiniams su sviestu“
100 g ekologiškų AUGA Grill pievagrybių
200 g KITCHEN ME jautienos šašlyko
4 šaukštų graikiško jogurto
2 saujų salotų lapų
30 ml alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Česnaką ir prieskonines žoleles smulkiai sukapokite, sumaišykite su lydytu VILNIUS margarinu „Kepiniams su sviestu“.
AUGA ekologiškus Grill pievagrybius sumaišykite su žolelių ir margarino mišiniu, pagardinkite druska, pipirais.
KITCHEN ME jautienos šašlyką suverkite ant iešmelio.
Pievagrybius ir šašlyką kepkite BIG GREEN EGG kepsninėje 220 °C temperatūroje apie 7–10 minučių, nuolat vartydami.
Į lėkštę sudėkite graikišką jogurtą, pagardinkite druska, sudėkite salotų lapus, keptus pievagrybius ir jautieną, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir užberkite mėtų.
Video receptas:
Skanaus!
Comments